Головна Новини Світ Росія Ідея Макрона щодо припинення вогню в Україні на деякий час: у Путіна відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея Макрона щодо припинення вогню в Україні на деякий час: у Путіна відповіли

У зовнішньодипломатичному відомстві Росії традиційно маніпулюють заявами

17 березня 2024, 19:55 comments1548
Поділіться публікацією:

У російському Міністерстві закордонних справ прокоментували ідею президента Франції Еммануель Макрона щодо припинення вогню в Україні на час Олімпіади в Парижі.

Ідея Макрона щодо припинення вогню в Україні на деякий час: у Путіна відповіли

Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

Традиційно у головному дипломатичному відомстві Росії маніпулювали заявами. Макрон не говорив про "перемир'я" між Україною та Росією.

"Макрону варто було б висунути пропозицію щодо припинення вогню на час Олімпіади сторонам близькосхідного конфлікту. Він сам собі суперечить щодо українського конфлікту, говорячи про відправку військ та одночасно про "перемир'я", — заявила речниця МЗС країни-агресорки Марія Захарова, передають російські пропагандистські ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стоїть за низкою заяв МакронаПрезидент Франції Еммануель Макрон, який останнім часом активізувався в ракурсі підтримки України у війні проти Росії (у тому числі ініціювавши дискусію про відправку нам на допомогу військ країн-членів НАТО, про створення далекобійної коаліції), зробив ще низку заяв із цього приводу. Серед іншого, наголосив, що Росія не повинна перемогти, а територіальна цілісність України є фундаментальною цінністю. Також обіцяв приїхати до нашої країни з конкретними пропозиціями та рішеннями. Крім того, зізнався, що звернеться до російського диктатора Володимира Путіна з проханням припинити бойові дії на війні в Україні під час Олімпійських ігор 2024 року, які відбудуться у Парижі з 26 липня по 11 серпня. 

Медіаексперт, член Ради з питань свободи слова за президента Володимира Зеленського, екс-заступник міністра інформполітики (з 2015 по 2016 рр.), радник міністра оборони України (2014-2015) Тетяна Попова поділилася такою, що французькі війська (можливо протиповітряні сили) зайдуть в Одеську область. І допомагатимуть забезпечувати безперебійне функціонування нашого зернового коридору.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 березня 2024, 20:13

Ось що життєдайний погляд корумпованого юдейця в очі Макрону робить! Макрон тепер повна маріонетка Янелоха-*****, ла-ла-ла. Подвійні стандарти: терористичний Ізраїль який геноцидує Палестину, то інше - арійське. До нього особливе відношення. Як і юдейці України - вони не зобов'язані захищати те, до чого присмоктались.


Новини