Головна Новини Світ Росія ІДІЛ зробив гучну заяву про затриманих у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

ІДІЛ зробив гучну заяву про затриманих у Москві

ІДІЛ підтвердив арешт своїх прихильників у Москві

30 березня 2024, 20:16 comments1027
Поділіться публікацією:

Терористичне угруповання ІДІЛ підтвердило арешт у Росії чотирьох своїх бойовиків.

ІДІЛ зробив гучну заяву про затриманих у Москві

У Москві заарештували підозрюваних у теракті. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times з посиланням на щотижневу газету "Аль-Наба", організація ІДІЛ заявила, що 22 березня зал "Крокус сіті хол" атакували "чотири бійці, які є солдатами халіфату".

Як відомо, ввечері 22 березня в "Крокус" увірвалися терористи та відкрили стрілянину з автоматів по людях, які прийшли на концерт гурту "Пікнік". Після розстрілу людей терористи підпалили зал. Відповідальність за теракт, внаслідок якого загинули 144 людини, узяв на себе осередок ІДІЛ в Афганістані "Вілаят Хорасан".

Басманний суд Москви заарештував чотирьох громадян Таджикистану, яких підозрюють у вчиненні теракту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою. Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті. Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини