Головна Новини Світ Росія Інавгурація Путіна: які російські артисти прийшли на поклон до Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Інавгурація Путіна: які російські артисти прийшли на поклон до Кремля

Російські артисти прийшли на, так звану, інавгурацію Путіна.

8 травня 2024, 22:55 comments2114
Поділіться публікацією:

Інавгурація Путіна: які російські артисти прийшли на поклон до Кремля

Інавгурація Путіна (фото з відкритих джерел)

В країні-агресорці  РФ відбулась  так звана "коронація" диктатора Володимира Путіна, на якого вже чекає  Гаага. Це  його п'ятий термін на  президентській посаді на шість років.

В числі гостей було  присутньо  багато знаменитостей і пропагандистів, таких " вибраних"  треба  впізнавати в обличчя, аби довгий час  пам'ятати імена  тих, що  одобрююють вбивства українців.

Фотознімки з шабашу вже з'явились в мережах. Окрім зрадників з  України та прихильників  Путіна, там  знаходився  і американський артист  Стівен Сігал.

 На знімках  з'явились улюблениця Путіна Аліна Кабаєва, російський артист  Сергій Машков, виконавець  SHAMAN,  екс-одеситка Лариса Доліна, Стас Михайлов та інші.

З’явились й  коментарі в соціальних мережах, які характеризують цей захід:

"Цирк із кіньми",

"Шайтани в зборі",

"Всі як на підбір",

"Тисяча путінських шісток".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  коханка Путіна на фоні чуток про свою "заміну" прийшла на інавгурацію та зробила заяву про Олімпіаду. Російська спортсменка зі скандальною репутацією  Аліна Кабаєва після "інавгурації" російського диктатора Володимира Путіна (за даними ЗМІ вона багато років була його коханкою і навіть нібито народила йому дітей) сказала, що коли Мінспорт країни-агресорки  РФ погодить  участь  спортсменів з РФ  в Олімпіаді-2024 без прапора та гімну, то останні  таки поїдуть в Париж.

 Кабаєва дала відповідь на запитання журналіста, чи буде російський прапор підніматись на міжнародних змаганнях протягом найближчих 10 років. Кабаєва знову повторила кровожерливо-мілітаристську риторику російських  пропагандистів,  заявляючи: мовляв, спортсмен — "той самий воїн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини