Головна Новини Світ Росія Іран таємно постачає Росії велику кількість боєприпасів - Sky News
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран таємно постачає Росії велику кількість боєприпасів - Sky News

Росія таємно отримувала від Ірану велику кількість куль, ракет і мінометних снарядів для війни в Україні та планує наростити співпрацю.

8 березня 2023, 13:58 comments1910
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація могла отримувати великі партії боєприпасів з Ірану через таємні поставки кораблями, зокрема це були снаряди до мінометів, ракети та кулі. Окрім того, Росія планує збільшити кількість зброї від свого союзника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Іран таємно постачає Росії велику кількість боєприпасів - Sky News

Російський та іранський диктатори. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією від служб безпеки з’ясувалось, що у січні 2023 року з іранського порту вийшло два вантажні кораблі, що прямували до території Російської Федерації через Каспійське море. Ймовірно на суднах було 100 млн куль та 300 тис. інших боєприпасів, зокрема для ЗРК та мінометів, що були запаковані у 200 контейнерів повідомляє видання Sky News.

За джерелами видання Кремль заплатив Ірану за військову допомогу готівки, щоб обійти санкції. Експерти зазначили, що це можливо, адже після року війни в Росії можуть початись закінчуватись боєприпаси.

"Росія продовжує використовувати Іран як "тилову базу", — повідомляє джерело в службах безпеки.

Sky News зазначає, що перевірити вміст контейнерів не вдалося, проте супутникові знімки зафіксували два кораблі в іранському порту 9 січня, а 27 січня вони прибули до російського порту в Астрахані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на зустрічі міністрів борони Євросоюзу Олексій Резніков назвав найбільший пріоритет України у постачанні зброї.

Також "Коментарі" писали про реакцію Німеччини на звинувачення в бік України у вибухах на Nord Stream. Міністр оборони Німеччини Борис Пістроріус заявив, що можливо це була спецоперація під фальшивим прапором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

лзм

9 березня 2023, 13:40

пиздюля от Израиля ирану обеспечена...

Архангел Михаил

8 березня 2023, 19:51

(иран молодцы) взяли и до фига поставили через все запреты, эмбарго, через закрыт турцией протоку! США и европе учитца у них нужно! Достали со своей фальшивой войной которую можно было бы еще в прошлом году закончить в плоть до того что бы ввести миротворцев натовских например!!! А тупо устроили геноцид Украинцев и радуются.


Новини