Головна Новини Світ Росія Ірраціональне створіння: в РФ сказали, чого насправді домагається Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірраціональне створіння: в РФ сказали, чого насправді домагається Путін

Плани Путіна щодо України незмінні – він її хоче стерти з лиця землі, сказав в ефірі 24 каналу Яковенко

12 липня 2024, 20:45 comments1314
Поділіться публікацією:

Різні країни все частіше виступають з ініціативами розпочати переговори з Росією щодо закінчення війни, яку вона розв'язала в Україні. Такі заяви свідчать про те, що західні політики припускають можливість домовленостей з Володимиром Путіним, відзначає російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко. При цьому він підкреслив, що ці політики не розуміють і не відчувають Путіна. Водночас Володимир Зеленський вважає, що прем'єр Угорщини Віктор Орбан, який після візиту до

Ірраціональне створіння: в РФ сказали, чого насправді домагається Путін

Володимир Путін

Ігор Яковенко зазначив, що мир через будь-які дипломатичні домовленості з Кремлем нереальний.

"Путін – це ірраціональне створіння. Він зафіксований на тому, що Україну потрібно стерти з лиця землі. Він намагається цього досягти попри інтереси Росії і навіть свої власні. Тому переговори з Путіним просто неможливі", — сказав росіянин.

На його думку, Росія завдає ударів по українській цивільній інфраструктурі, щоб знищити якомога більше українців, зробити життя в країні нестерпним і примусити Україну здатися.

В економічному та військовому потенціалі Росія значно програє західним країнам. Тому, за логікою, у Путіна немає можливості напасти на країни Балтії та Європи. Однак, каже Яковенко, у Путіна зовсім інша картина світу. За його словами, диктатор переконаний, що країни Заходу керуються "боягузливими" політиками, які за жодних обставин не будуть ризикувати. Якщо ж він нападе на країни Балтії чи Польщі, то НАТО їх не захищатиме.

При цьому російський опозиціонер нагадав, що Путін неодноразово "залякував" Захід, мовляв, невже він "хоче воювати з Росією", тому західним країнам краще "не допомагати Україні", щоб не загострювати ситуацію.

"Путін – сучасний Гітлер, однак на Заході це не очевидно. За роки після розвалу Радянського Союзу там звикли до спокійного життя і що можна більше не турбуватися про те, що зі Сходу наступає абсолютне зло. А воно наступає", — підсумував журналіст.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що США і Німеччина бояться давати Україні бити вглиб РФ, оскільки не хочуть дратувати Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини