Головна Новини Світ Росія Ісламізація Росії: Як Московія все більше міняє релігію
commentss НОВИНИ Всі новини

Ісламізація Росії: Як Московія все більше міняє релігію

За останній десяток років число мечетей у РФ мало не подвоїлося, і в усіх великих містах вони зводилися з конфліктами. Мусульмани в підсумку перемагали

6 квітня 2023, 16:16
Поділіться публікацією:

Майбутнє РФ формується на очах, і воно носить хіджаб чи тюбетейку. Ніяких вам кокошників чи вушанок: доля мусульманського населення постійно зростає, а вплив цієї релігії посилюється, переконаний шеф-редактор Obozrevatel Орест Сохар, пишуть "Коментарі".

Ісламізація Росії: Як Московія все більше міняє релігію

Чи справді наступний «Гундяєв» буде імамом

За даними, які оприлюднює журналіст, 10% населення, — рівно стільки складала доля мусульман у Московії згідно з переписом 2002 року. Та кількість вірних аллаху приростає. 20% громадян РФ вважали себе мусульманами на початок 2020-го року. І вже 30% складатиме ісламське населення Росії у 2030-му,  понад 50% — до 2050 року.

"Тобто, згідно з нинішніми тенденціями, років через 30 мордор повернеться до своїх ординських витоків та статистично стане ісламською державою, якщо не розвалиться, звісно, до того часу", — пише Соха.

За даними журналіста, Кадиров називає російських православних посіпаками західних інтересів, а мер Москви будує мечеті: ісламізація Московії виглядає на конкретному кейсі.

"З початку березня мешканці одного зі східних мікрорайонів столиці вимагають припинити будівництво мечеті поруч із Храмом Ікони Божої Матері. Храм розташований на Святому озері, що є місцем прочанства православних християн. З початком будівництва озеро міліє. Під гаслом "Ми — росіяни і з нами Бог!" "богатирі" місцевого розливу протестують проти нескрепного закладу, — розповідає Орест Соха. — Та, як виявилося, в межах московської кільцевої дороги зараз юрисдикція аллаха. З меседжем "Ми — мігранти з мусульманських республік і з нами Собянін! (Мер Москви)", нові мешканці столиці без особливих погоджень забудовують 10 га землі, де буде мечеть на 60 тис. парафіян, медресе (школа), готель і торговий центр. Іншими словами, закритий ісламський квартал для відпочинку і роботи мігрантів із мусульманських республік".

Водночас Кадиров спокійно заявив, що всі протестанти діють на догоду західним інтересам, і порадив мобілізовувати підбурювачів на фронт. Ось в такий нехитрий спосіб, захищаючи святині,  можна перетворитися на гарматне мʼясо. "В своїй хаті — своя правда", — це точно не про ватне православʼя Московії.

Як констатує журналіст, за останніх 10 років число мечетей в Росії мало не подвоїлося, і в усіх великих містах вони зводилися з конфліктами. Мусульмани в підсумку перемагали.

"Торік бункерний ідеологічно почав відхрещуватися від Київської Русі на користь ординського минулого. Тепер це треба робити антропологічно, оскільки титульна нація не лише змінить кепку та тюбетейку, але генетичний код, релігію, мову, спосіб життя та ментальність, — пише Соха. — Глибинному ватному народу варто знати, що кожен немусульманим для них — невірний, тобто кафір. У кращому випадку, його треба ігнорувати… Мусульмани погано асимілюються, зберігаючи свої традиції, в тому числі — в освіті".

Словʼянським же народностям Московії, котрі понаїхали на "ісконную" території Золотої Орди, важкувато буде виживати, як і зберегти "велікую русскую культуру", бо отим всім бурятам, таджикам і чеченцям оті всі "чернишевські" з "толстими" от нафіг не впали.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров повідомив про підготовку до війни в Україні мусульманських священників, яких росіяни навчили користуватися зброєю.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — Кремль впритул наблизився до запровадження в Росії офіційної ідеології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини