Головна Новини Світ Росія Історія з "ЛДНР" на роки: Путін зробив нову заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Історія з "ЛДНР" на роки: Путін зробив нову заяву про війну в Україні

Президент РФ Путін пообіцяв російським дітям, що "допомагати" "ЛДНР" доведеться роками

20 липня 2022, 17:23 comments2129
Поділіться публікацією:

Кремль любить влаштовувати показові посиденьки та спілкування російського диктатора Путіна з дітьми. Ось і зараз Путін поспілкувався з російськими дітьми, але лише з відеозв'язку. У ході свого спічу розповів їм, що на "відновлення" "ЛДНР" підуть роки, але Росія згодна на це, і вся країна в цьому братиме участь. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Путіна цитує російське пропагандистське агентство ТАРС.

Історія з "ЛДНР" на роки: Путін зробив нову заяву про війну в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Одна з російських школярок розповідала про добрі справи, після чого до її монологу втрутився Путін і заявив, що добрі справи треба робитиме на Донбасі. При цьому Путіна заявляв про український Донбас так, наче це вже територія Росії і не потрібен навіть жодний постановний "референдум", який окупанти запланували на перші числа вересня.

Путін заявив, що весь російський народ буде задіяний у процесі відновлення Донбасу.

"На нас усіх чекають добрі місяці, тижні та роки, щоб упорядкувати все (у ЛДНР, — ред.). Але ми зробимо це обов'язково", – наголосив російський диктатор.

Такій заяві контрастують результати опитування КМІС, згідно з яким 89% українців називають єдиний прийнятний варіант закінчення війни – це звільнення від російської окупації всіх територій, включаючи анексований Крим та окупований Донбас.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Путін назвав причину , чому він не зустрінеться із президентом України Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло – цілі "спецоперації" змінюються : що означає нова заява глави МЗС Росії Сергія Лаврова – як на такий випад відповість Україна. Експерти детально розібрали ситуацію у ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий Иванович

20 липня 2022, 21:18

Ігор, вы гениальный идиот! С такой логикой восстанавливать Гостомель, Бучу должны уссурийские насильники. Будут платить алименты своим ублюдкам не дай бог рожденным - и все окей!

Ігор

20 липня 2022, 17:07

Для відбудови окупованих територій, російськім загарбникам варто залучати українську корупцію, яка вивезли статки і рідних за кордон. Вони достатньо накрали. Росії треба створювати підрозділи, схожі на колекторні, які можуть проводити роз'яснювальну роботу серед розкрадіїв України, що зараз настав час допомоги з відбудови. Данні про чиновників, депутатів, мерів, ..., знайдуться. Нехай живуть у хвилюванні. І для Світу користь. Світ повинен побачити божу заповідь: "Не розкрадай свою країну" в дії.


Новини