Головна Новини Світ Росія Кадиров готовий зрадити Путіна за першої нагоди, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров готовий зрадити Путіна за першої нагоди, – ЗМІ

Журналісти звернули увагу, що розмістити базу ППО Рамзан просить біля його рідного села Центарою.

22 липня 2022, 11:00 comments1118
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров, він же головний підлабузник Путіна, вже обмірковує, як кинути свого патрона і при цьому мати надійний захист у разі військової агресії Москви. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у сюжеті проекту "FreeДом".

Кадиров готовий зрадити Путіна за першої нагоди, – ЗМІ

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

Журналісти звертають увагу на дивне прохання Кадирова надати Чечні ППО. Дивність у тому, що, по-перше, раніше таких прохань у глави Чечні не виникало, а, по-друге, Путін неодноразово заявляв про надійний захист засобами ППО на всій території Росії, включаючи Чечні і раптом Кадиров просить особливий захист для Чечні. Сам Кадиров, звісно, пояснює важливість засобів ППО захистом від можливих ракетних ударів із боку Заходу.

Журналісти звернули увагу, що розмістити базу ППО Рамзан просить біля його села Центарою. Очевидно, саме на малій батьківщині Кадиров обгрунтував свій притулок. Але експерти вважають, що за проханням Кадирова ховається не побоювання відплати Заходу за звірства в Україні, адже навіть сучасні ракети HIMARS не дістануть до Чечні. На прохання Рамзана Кадирова, вважають журналісти, ховається банальний розрахунок.

У сюжеті йдеться, що за допомогою ППО ватажок Тік-Ток воїнів хоче сховатися від агресії Путіна, якщо раптом він вирішить того кинути. Тобто найвірніший воїн Путіна вже зараз дбає про своє майбутнє, якщо раптом Росії почне розпадатися або всередині країни почнуться хвилювання.

"З огляду на спроби Кадирова отримати протиповітряну оборону, сценарій розпаду Росії навіть піхотинець Путіна розглядає як цілком реалістичний", — йдеться у матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мешканці окупованих міст дали Кремлю відповідь на підготовку до анексії (ФОТО).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Медведєв розповів, куди Росія хоче відсунути українські війська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини