Головна Новини Світ Росія Кадиров і Путін у паніці. У чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров і Путін у паніці. У чому причина

На думку голови Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмеда Закаєва, війну в Україні вже програно

31 січня 2023, 16:37 comments12631
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін і “глава” Чечні Рамзан Кадиров зараз у панічному стані, адже знають, що війну вже програно, весь світ — на боці України, а Росія у тому вигляді, в якому вона була до вторгнення в Україні, перестає існувати. Про це в телеефірі заявив голова Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв, пишуть "Коментарі".

Кадиров і Путін у паніці. У чому причина

Путін і Кадиров у паніці - війну в Україні програно

Він додав, що Кадиров сьогодні вдає, нібито рятує чеченський народ. Але щоб він не говорив, це не має відношення до реальності.

“Звичайно, вони зараз дуже в панічному стані. І Кадиров, і Путін вони знають, як ситуація розвивається в Україні. Тобто війну програно, природно. Весь світ сьогодні на боці українців. І абсолютно у всіх є розуміння того, що Росія в тому вигляді, в якому вона існувала на початок російської агресії проти України, вона як країна перестає існувати. І в цій ситуації йому хочеться вдати, що він врятував чеченський народ”, — зазначив політик.

Закаєв упевнений, що Чечня з понад 2,5 млн громадян у всьому світі може бути самостійною. Він додав, що Росія вже давно перестала бути нормальною державною освітою, а російська еліта — це злочинці.

“Сьогодні вся російська еліта і так званий російський інформаційний істеблішмент тримається на трьох фігурах — Золотов, Пригожин та Кадиров, і, природно, кілька генералів, яких Путін помазав кров’ю у Сирії та Чечні. Жодної іншої альтернативи теперішній ось цій банді, яку очолює Кремль — немає”, — додав він.

Нагадаємо, як писали "Коментарі" раніше, послання російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів РФ може відбутися у двадцятих числах лютого. Наприкінці грудня 2022 Путін заявив, що виступить зі зверненням на початку 2023 року, оскільки йому потрібен час та додатковий аналіз ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини