Головна Новини Світ Росія Путін звернеться до Федеральних зборів: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звернеться до Федеральних зборів: яка причина

Путін звернеться до Федеральних зборів під річницю війни проти України

31 січня 2023, 11:20 comments5381
Поділіться публікацією:

Послання російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів РФ може відбутися у двадцятих числах лютого. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляють російські пропагандистські інформагентства "ТАРС" та "РІА Новини" з посиланням на свої джерела у Державній думі РФ.

Путін звернеться до Федеральних зборів: яка причина

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Одне з джерел "ТАРС" сказав, що "послання може відбутися 20 або 21 лютого", а інше джерело сказало про високу ймовірність того, що російський президент виступить з посланням у двадцятих числах лютого.

За словами співрозмовника "РИА Новости", звернення Путіна до парламенту не заплановане на 24 лютого.

Минулого року Путін не виступив із посланням до Федеральних зборів – нібито через напружений графік.

Наприкінці грудня 2022-го Путін заявив, що виступить зі зверненням на початку 2023 року, оскільки йому потрібен час та додатковий аналіз ситуації. Президент Росії нагадав, що 2017-го теж не було послання. Російський диктатор додав, що вже говорив про ключові речі у тих чи інших форматах, а "повторюватися не дуже хочеться".

Президент РФ не обмежений термінами, коли може продати своє право звернутися до Федеральних зборів з посланням. Проте раніше послання оголошувалися щороку, крім 2017 року (його перенесли на 1 березня 2018 року).

24 лютого 2022 року Росія розпочала з вторгнення повномасштабну війну в Україні, тоді як гібридна війна тривала з 20 лютого 2014 року. Саме така дата є на деяких медалях, які роздавав Путін за захоплення Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Байден озвучив свою позицію щодо постачання винищувачів F-16 Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Борис Джонсон зізнався, що перед повномасштабним вторгненням в Україну Путін погрожував ракетним ударом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини