Головна Новини Світ Росія Кадиров оголосив, що створить власну армію
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров оголосив, що створить власну армію

Найманці Кадирова нібито рятуватимуть придушені "демократами" народи

1 травня 2023, 15:27
Поділіться публікацією:

Одіозний глава Чечні Рамзан Кадиров відзначився ідеєю створити власну армію "для захисту пригноблених народів у своєму світі". Як заявив поплічник Путіна під час виступу в Російському університеті спецназу 30 квітня, метою його власної армії нібито стане захист народів, яких утискують у світі.

Кадиров оголосив, що створить власну армію

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"Останнім часом я все частіше думаю, щоб створити хорошу таку армію, щоб могли перебратися до різних держав і захищати народи, які обмежують ті країни, які називають себе найдемократичнішими", — заявив Кадиров.

"Дон-дон" упевнений, що до його армії приєднаються "люди з усього світу та патріоти, які готові віддати життя заради порядку".

Зазначимо, нещодавно Кадиров оголосив, що з українського полону до Грозного повернулося 5 "кадировців", які залишились без боєприпасів. Проте зустрічатися з ними він відмовився, оскільки вважає, що "немає жодних причин опинитися у полоні".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії заговорили про ще один "Рамштайн" на підтримку України. Якщо рішення буде ухвалено, у Путіна розпочнуться серйозні проблеми в економіці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травень розпочався для України з чергового ракетного обстрілу з боку РФ. Тим часом триває підготовка до контрнаступальної операції ЗСУ та надмірно активно обговорення цього. Які очікування від травневої ситуації на всіх фронтах (військовий, зовнішньополітичний) російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – це фініш: міністр оборони України Олексій Рєзніков заінтригував новою заявою про контрнаступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини