Головна Новини Світ Росія Кадиров осоромився на пропагандистському телебаченні Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров осоромився на пропагандистському телебаченні Росії

Журналіст запитав у Кадирова легке запитання, про чеченський лідер не зміг дати конкретної відповіді на нього.

3 січня 2023, 11:05 comments5062
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час пресконференції Рамзану Кадирову було поставлене незручне питання з літератури. Лідер Чечні намагався якось викрутитись відповідаючи на це питання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського державного діяча Антона Геращенка.

Кадиров осоромився на пропагандистському телебаченні Росії

Кадиров ухилився від відповіді на питання про книги. Фото з відкритих джерел

Нещодавно Рамзан Кадиров зустрівся з журналістами пропагандистського російського телебачення. Чеченець думав, що питання будуть легкими та зручними для нього і Кадиров зможе показати себе з кращого боку. Однак, на одне з таких простих питань лідер Чечні не зміг спокійно відповісти.

Журналіст запитав у Кадирова про те, яка книга чи фільм найбільше вразили поплічника Путіна минулого року.

"Насправді я не люблю читати", — після короткої паузи відповів Кадиров та додав, що нібито любить, аби писали про те, що він робить.

Геращенко зазначає, що Кадиров є почесним академіком наук Чечні та має кілька наукових праць. Під відео, користувачі Twitter іронізували над Кадировим.

"Ласкаво просимо в дивовижний світ нематод", — коментує член 104 розвідувального батальйону голландських командос Франк Клаасен.

Це не вперше Кадиров потрапляє в незручні ситуації на російському телебачені. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапило відео з чеченським лідером на якому глядачі студії оплесками вітали дії Кадирова, тоді як користувачів соцмереж розсмішили віджимання чеченця.

Також "Коментарі" писали про те, що в тимчасово окупованому росіянами Маріуполі, над аркою заводу, повісили зображення Путіна, Кадирова та Пушиліна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини