Головна Новини Світ Росія Кадиров пригрозив YouTube за підтримку "шайтанів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров пригрозив YouTube за підтримку "шайтанів"

Глава Чечні та Роскомнадзор заявили, що YouTube не поважає Росію

27 липня 2024, 18:31
Поділіться публікацією:

Як повідомляють російські медіа, YouTube заблокував понад 200 російських каналів, через що 10 липня директору головного офісу Google було направлено чергову вимогу про розблокування.

Кадиров пригрозив YouTube за підтримку "шайтанів"

Кадиров звинуватив YouTube у неповазі до РФ. Фото з відкритих джерел

У Роскомнагляді заявили, що компанія Google продовжує порушувати російське законодавство та ставиться з неповагою до РФ. Позицію Роскомнагляду підтримав глава Чечні Рамзан Кадиров. Він закликав заблокувати YouTube та всі американські сайти і канали на території РФ.

"На жаль, ми спізнюємося — давно треба було закрити YouTube, негайно заблокувати. Тому що всі наші канали, які захищають інтереси Росії, Чеченської республіки, інтереси людини, вони відразу блокують. А тих шайтанів, які вводять людей в оману, вони підтримують", — заявив Рамзан Кадирова.

За словами глави Чечні, росіяни лобіюють чужі ресурси, фільми і клуби, використовуючи закордонні ресурси. Як приклад глава Чечні навів російські спортивні канали, які показують іноземні футбольні матчі та спортсменів.

"Наших не показують. Ми говоримо: давайте заборонимо купувати закордонних футболістів, будемо виховувати своїх, але ні. Багаті купують іноземних футболістів, ми теж хочемо бути хоча б у лізі, в десятці і теж купуємо, вкладаємо останні кошти", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Чечні Рамзан Кадиров наказав своїм військовим угрупуванням проводити масові рейди, шукати та карати усіх причетних до "ваххабізму". Чеченський лідер пригрозив, що буде знищувати родичів підозрюваних в екстремізмі. Чеченські опозиціонери, які знаходяться за кордоном розповіли, що після терактів у Дагестані Рамзан Кадиров наказав підконтрольним йому формуванням провести рейди по Чечні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини