Головна Новини Світ Росія Кадиров закликав вдаватись до кровної помсти: на що відреагував лідер Чечні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров закликав вдаватись до кровної помсти: на що відреагував лідер Чечні

Чеченські опозиціонери скаржаться, що Рамзан Кадиров під приводом заходів безпеки через теракт у Дагестані організовує рейди у Чечні.

27 червня 2024, 10:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров наказав своїм військовим угрупуванням проводити масові рейди, шукати та карати усіх причетних до "ваххабізму". Чеченський лідер пригрозив, що буде знищувати родичів підозрюваних в екстремізмі.

Кадиров закликав вдаватись до кровної помсти: на що відреагував лідер Чечні

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

Чеченські опозиціонери, які знаходяться за кордоном розповіли, що після терактів у Дагестані Рамзан Кадиров наказав підконтрольним йому формуванням провести рейди по Чечні. 

Натомість Кадиров свою діяльність називає способом забезпечити "громадську безпеку, профілактику тероризму та релігійного екстремізму". Кадиров заявив, що через події в Дагестані, він буде протидіяти "радикальній ідеології, що виходить з європейських країн". Крім того, чеченський лідер закликав до кровної помсти.

"Якщо підозрюваний пов'язаний із шайтанами – треба покарати весь його рід. Цей рід повинен знати, що вони несуть відповідальність повністю... І той, хто посягає на брата (поліцейського), він повинен розуміти, що по кровній помсті вб'ємо всіх – батька, брата, дядька... Я звертаюся до чеченського народу – знайте, чим займаються ваші діти. Ви всі знаєте симптоми ваххабізму, побачили – відразу повідомляйте дільничному", — сказав Кадиров

Нагадаємо, що в Дагестані сталась стрілянина між поліцейськими та ймовірними прихильниками терористичного угруповування "Ісламська держава". В ході інциденту було вбито щонайменше 20 людей, з них більшість російські поліцейські.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США назвали ймовірних організаторів терактів у Дагестані. Інститут вивчення війни вказує, що Росія замість боротьби з тероризмом, намагається відвернути увагу та у всьому звинувачує Україну та Захід.

Також "Коментарі" писали про реакцію Путіна на теракт у Дагестані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини