Головна Новини Світ Росія Кадиров скаржиться на Путіна, який довго не приїжджає в Чечню (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров скаржиться на Путіна, який довго не приїжджає в Чечню (ВІДЕО)

Під час наради з Путіним Кадиров хвалить російського диктатора за відбудову Чечні, яку за наказами Путіна обстрілювали росіяни у другій російсько-чеченській війні.

21 листопада 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер Чечні Рамзан Кадиров під час чергової наради з президентом Росії заїкаючись спробував покритикувати Путіна, який давно не приїжджав на території кавказьких республік. 

Кадиров скаржиться на Путіна, який довго не приїжджає в Чечню (ВІДЕО)

Кадиров критикує Путіна, який не приїжджає в Чечню. Фото з відкритих джерел

Під час онлайн-наради Рамзан Кадиров хвалив Путіна за відбудову Чечні, яку Росія тотально знищувала під час російсько-чеченських воєн.

"Ми не підведемо і готові виконати будь-які ваші накази. Дякую за увагу, яку ви приділяєте Чеченській республіці", — сказав Кадиров, та почав заїкаючись критикувати Путіна, який тривалий час не приїжджав у Чечню.

Відповідний уривок з наради Путіна опублікував радник МВС України Антон Геращенко, який пояснює, що війна у Чечні дала російському президенту значну популярність у РФ.

"Вона була знищена Росією під час Другої чеченської війни ("підкорення" Чечні завжди вважалося одним із великих досягнень Путіна і здобуло йому велику популярність у Російській Федерації). Зараз Кадиров і його клан користуються владою в Чечні та збагачуються там в обмін на лояльність до Путіна", — пише Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін в одному зі своїх виступів заявив, що не вірив у війну проти України до 2014 року. Російський президент назвав причини початку військового конфлікту в Україні.

Також "Коментарі" писали, що президент США Джо Байден зробив порівняння між ХАМАС та президентом Росії Володимиром Путіним. Американський лідер вважає, що вони прагнуть знищити сусідні країни та намагаються скористатись нестабільною ситуацією у регіоні для власних цілей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини