Головна Новини Світ США Байден порівняв Путіна з ХАМАС: хочуть знищити сусідні демократії
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден порівняв Путіна з ХАМАС: хочуть знищити сусідні демократії

Президент США Джо Байден зробив порівняння між Хамас та президентом Росії Володимиром Путіним.

20 листопада 2023, 10:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден розмістив статтю у виданні The Washington Post, де зауважив, що світ знаходиться у критичному моменті, яка вирішить майбутній розвиток для багатьох поколінь. Основними викликами Байден називає війну в Україні та конфлікт на Близькому Сході.

Байден порівняв Путіна з ХАМАС: хочуть знищити сусідні демократії

Президент США Джо Байден порівняв Путіна з ХАМАС. Фото з відкритих джерел

Байден у своєму тексті порівняв російського президента Володимира Путіна та палестинське угрупування ХАМАС, які обидва напали на сусідні країни.

"І Путін, і ХАМАС борються за те, щоб знищити сусідню демократію з карти світу. І Путін, і ХАМАС хочуть зруйнувати регіональну стабільність та скористатися безладдям, що виникне після цього", — пише Джо Байден.

Байден пригадав дві світові війни, які розпочинались з європейського континенту. За словами американського президента, коли агресія в Європі була без відповіді, то в кінцевому випадку, це прямо стосувалось США. Тому допомога Україні це інвестиція в безпеку США та спроба запобігти ще більшій війні.

"Ми надаємо їм (українцям) зброю та економічну допомогу, щоб зупинити прагнення Путіна до завоювання, перш ніж конфлікт пошириться далі", — пояснює президент США.

Також Байден висловив підтримку Ізраїлю, однак вказав, що рішення конфлікту виходить з утворення двох незалежних країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що названа людина, яка становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році.

"Коментарі" також писали про аналітиків, які попереджають про нову війну Росії та назвали часові рамки. Згідно з їх аналізом Путін може підготувати російські сили до нападу на НАТО через 5-10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 листопада 2023, 11:43

Демократії, які демократично узурпують владу і керуються фюрерами, крадуть і розставляють друзів на потоки краденого, з країни роблять ГУЛАГ, тероризують окуповане населення, вбивають тисячі дітей, тримають в заручниках більше 10000 патріотів. Треба розуміти, що з віком маразм у старих знищує людяність і адекватне сприйняття ситуації, стирає грань між добром та злом. У глибокому маразмі з'являється бажання за будь-яку ціну довести свою правоту знищенням цілих народів в яких не такі погляди і інша віра, інших використати для вбивства один одного для недопущення багатополярного світу. Деякі з народження такі, тільки бороду відростуть, одягнуть нацистське коричневе і пихато: "Я вам ничего не должен!".


Новини