Головна Новини Світ Росія Кадиров заявив, що його «замовили» та оголосив «кровну помсту» депутатам Держдуми
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров заявив, що його «замовили» та оголосив «кровну помсту» депутатам Держдуми

Кадиров заявив, що знає, скільки обіцяли заплатити за його усунення

сьогодні, 12:34
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров у своєму Телеграмі оголосив кревну помсту сенатору від Дагестану Сулейману Керімову, а також депутатам Держдуми Бекхану Барахоеву та Різвану Курбанову, якщо ті не доведуть, що не планували замах на нього.

Кадиров заявив, що його «замовили» та оголосив «кровну помсту» депутатам Держдуми

Рамзан Кадиров

Так Кадиров висловився про перестрілку біля офісу Wildberries у Москві. За словами голови Чечні, його "замовили" через звичайну "бізнес-ситуацію".

При цьому Кадиров стверджує, що він має свідки замовлення, більше того, він нібито навіть знає суму, яку були готові заплатити за його вбивство. Після цього глава Чечні оголосив Керимову, Барахоеву і Курбанову кровну помсту, якщо вони не доведуть протилежне.

"Є свідки, і є люди, у яких вони мене замовляли, говорячи "за скільки ви можете прийняти замовлення", — заявив Кадиров.

До цього він заявив, що деякі люди намагаються надати "національне забарвлення" інциденту в офісі Wildberries .

При цьому відомо, що 18 вересня біля офісу Wildberries у центрі Москви стався збройний конфлікт. Озброєні люди у масках також прийшли до офісу Wildberries на "Динамо".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Кадиров також накинувся зі звинуваченнями влади Росії. Йому не сподобалася політика посилення ставлення до мігрантів. Він заявив, що м граційну політику якщо і міняти, то не таким " огидним чином " , коли розлючено кидаються на всіх немісцевих, хто під руку попадеться. За його словами, правоохоронці затримують мігрантів без будь-яких церемоній, причому останнім часом ці заходи проводяться дуже жорстко . Кадиров припустив, що хтось зіштовхує Росію з "братськими регіонами".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини