Головна Новини Світ Росія Карлсон про інтерв’ю з Путнім: Не виклав думку послідовно і не вміє пояснювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Карлсон про інтерв’ю з Путнім: Не виклав думку послідовно і не вміє пояснювати

Після двогодинного інтерв’ю з російським диктатором Володимиром Путнім американський журналіст Такер Карлсон визнав, що той не вміє пояснювати свою думку, повідомляє портал «Коментарі»

9 лютого 2024, 14:16 comments1894
Поділіться публікацією:

Такер Карлсон припустив, що Путін є не тим політиком, який дає багато інтервю, саме тому, він погано пояснює свою думку.

Карлсон про інтерв’ю з Путнім: Не виклав думку послідовно і не вміє пояснювати

Такер Карлсон оцінив спілкування з Путіним

"Він не вміє пояснювати. Але він явно проводить багато часу у світі, де йому не потрібно пояснювати",
– сказав Карлсон.

Також американський журналіст додав, що російський диктатор не зумів викласти послідовно свою позицію.

Такер Карлсон додав, що йому знадобиться рік, щоб "вирішити, що це було".

Разом з тим, в Україні Такера Карлсона внесли у базу "Миротворця". Підставою для включення стала його участь в інформаційній війні проти України на боці держави-агресора. Пропагандиста туди внесли за "участь в актах гуманітарної агресії проти України" та "маніпуляцію суспільно значущою інформацією".

На сайті зазначається, що Карлсона внесли в список ще 8 червня 2023 року – за два дні після підриву російськими окупантами греблі Каховської ГЕС, коли він поклав вину за підрив гідроелектростанції на Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону демонструє зв'язок Кремля з Республіканською партією Дональда Трампа. Цей матеріал мав стати великою перемогою для Карлсона та Путіна.

Також "Коментарі" розповідали, що суцільним жахом назвав інтерв’ю російського диктатора Такеру політолог Віктор Таран. За його словами, тези Путіна не мають нічого спільного ні з історією, ні з реальністю. Експерт підкреслив, що те саме Путін говорив у лютому 2022 перед початком повномасштабного вторгнення. Політолог додав, що інтерв’ю диктатора свідчить про те, що Росія має намір цілковито знищити Україну, і Україна повинна готуватися до протистояння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини