Головна Новини Світ Росія Навіщо Путіну знадобилося інтерв'ю Карлсона: WP розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Путіну знадобилося інтерв'ю Карлсона: WP розкрив деталі

Путін намагається зобразити Росію як країну, що діє у порядку самооборони, в оточенні НАТО та ЦРУ

9 лютого 2024, 10:45 comments1516
Поділіться публікацією:

Інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону демонструє зв'язок Кремля з Республіканською партією Дональда Трампа. Цей матеріал мав стати великою перемогою для Карлсона та Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі The Washington Post.

Навіщо Путіну знадобилося інтерв'ю Карлсона: WP розкрив деталі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що для російського президента це був шанс виправдати своє вторгнення в Україну, а для журналіста – підвищити свою релевантність після звільнення з телеканалу та просувати свою нову медіакомпанію.

Зазначається, що російський лідер намагатиметься використати це інтерв'ю, щоб зобразити Росію як країну, яка діє як самооборона, в оточенні НАТО і ЦРУ. На думку аналітиків, Путін погодився на інтерв'ю, щоб мати змогу звернутися до республіканців перед виборами президента США.

"Це може збільшити шанси Дональда Трампа на переобрання та переконати республіканців продовжувати блокувати військову допомогу США Україні", — вважають аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія все ще "не досягла цілей" у війні проти України, а також фактично визнав, що РФ фактично почала війну проти України не у 2022, а ще 2014 року і не було жодного "народу Донбасу", який веде війну проти української влади.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі заявили, що вважають інтерв'ю скандального американського медійника Такера Карлсона із російським диктатором Володимиром Путіним просто непотрібним. Таку заяву під час брифінгу зробив координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини