Головна Новини Світ Росія Кашляв та мав хворобливий вигляд: як Путін катався в новому російському авто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кашляв та мав хворобливий вигляд: як Путін катався в новому російському авто (ВІДЕО)

Камери не змогли приховати набряклого, блідого обличчя та синяків під очима Путіна

16 липня 2024, 19:10 comments1558
Поділіться публікацією:

 Російський президент Володимир Путін випробував нову гордість російського автовиробництва – Lada Aura. Відео цієї поїздки опублікували російські ЗМІ.

Кашляв та мав хворобливий вигляд: як Путін катався в новому російському авто (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джере

На оприлюднених кадрах видно, як Путін спершу пристебнув ремінь безпеки, а потім натиснув на педаль газу. Протягом усієї поїздки диктатор постійно кашляв і нервово смикався.

Камери не змогли приховати набряклого, блідого обличчя та синців під очима Путіна. Президент РФ виглядав скоріше як труп, ніж як жива людина.

Путін прибув на новій моделі АвтоВАЗу до відкриття Північного обходу Твері, де завершується будівництво траси М-11 "Нева" з Москви до Санкт-Петербурга. Після прибуття диктатор офіційно розпочав рух, давши команду "Дозвіл!".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін дуже боїться за своє життя Російський диктатор Володимир Путін посилив протиповітряну оборону своєї резиденції у Валдаї ще одним зенітним ракетним комплексом "Панцир". Супутникові знімки, опубліковані Радіо Свобода, показують, що цю установку, ймовірно, було розміщено поблизу будівлі в березні 2024 року. 

Тоді атаки українських безпілотників на Санкт-Петербург спричинили перекидання систем ППО росіян на захист "стратегічного об'єкта на Валдаї". Новий "Панцир" було виявлено в лісі на острові Рябіновий, приблизно за 4 км від дачі Путіна. Раніше ЗМІ повідомляли про ще одну установку в селі Ящерово, розміщену в січні 2024 року.

Згідно з таблоїдом The Sun, Путін пережив п'ять замахів і тепер так боїться за своє життя, що оточив себе елітною командою снайперів. Остання спроба замаху на господаря Кремля була здійснена на початку вторгнення Росії в Україну, хоча подробиці з'являються тільки зараз. Через страх бути ліквідованим Путін часто скасовує візити навіть усередині країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини