Головна Новини Світ Росія Путін дуже боїться за своє життя: показали, як і чим себе захищає очільник Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дуже боїться за своє життя: показали, як і чим себе захищає очільник Кремля

Валдайська "дача" Путіна тепер трохи захищена від українських ракет

15 липня 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

 Російський диктатор Володимир Путін посилив протиповітряну оборону своєї резиденції у Валдаї ще одним зенітним ракетним комплексом "Панцир". Супутникові знімки, опубліковані Радіо Свобода, показують, що цю установку, ймовірно, було розміщено поблизу будівлі в березні 2024 року.

Путін дуже боїться за своє життя: показали, як і чим себе захищає очільник Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Тоді атаки українських безпілотників на Санкт-Петербург спричинили перекидання систем ППО росіян на захист "стратегічного об'єкта на Валдаї". Новий "Панцир" було виявлено в лісі на острові Рябіновий, приблизно за 4 км від дачі Путіна. Раніше ЗМІ повідомляли про ще одну установку в селі Ящерово, розміщену в січні 2024 року.

Згідно з таблоїдом The Sun, Путін пережив п'ять замахів і тепер так боїться за своє життя, що оточив себе елітною командою снайперів. Остання спроба замаху на господаря Кремля була здійснена на початку вторгнення Росії в Україну, хоча подробиці з'являються тільки зараз. Через страх бути ліквідованим Путін часто скасовує візити навіть усередині країни.

Путін дуже боїться за своє життя: показали, як і чим себе захищає очільник Кремля - фото 2
Путін дуже боїться за своє життя: показали, як і чим себе захищає очільник Кремля - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що У Кремлі сполошилися посилювати заходи щодо безпеки ПутінаПісля замаху на кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в Кремлі також замислилися про посилення заходів щодо забезпечення безпеки російського диктатора Володимира Путіна. Під час спілкування з представниками ЗМІ речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що безпека Путіна забезпечується на належному рівні, але заходи посилені "зі зрозумілих причин". 

Також головний рупор Кремля заявив, що Володимир Путін не зв'язувався з Дональдом Трампом після замаху на нього і не планує цього робити в найближчому майбутньому.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини