Головна Новини Світ Росія Катання на лижах, конспектування та душевні розмови: як пройшла зустріч Путіна з Лукашенком
commentss НОВИНИ Всі новини

Катання на лижах, конспектування та душевні розмови: як пройшла зустріч Путіна з Лукашенком

Лідери країн обговорили низку питань та провели насичений день разом

22 лютого 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні відбулася зустріч президента Росії Володимира Путіна та лідера Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомило видання Lenta.ru.

Катання на лижах, конспектування та душевні розмови: як пройшла зустріч Путіна з Лукашенком

Зустріч Путіна та Лукашенка - підсумки. Фото: gazeta.ru

Зустріч очільників країн проходила в Сочі. Як повідомило видання, Білорусь розраховує отримати у Росії новий кредит на 3 мільярди доларів.

Під час розмови президент Росії заявив, що його країна залишається найбільшим інвестором для Білорусі.

"Мені приємно констатувати, що той рівень взаємодії, стратегічного партнерства, союзництва, він підтверджується, і Росія залишається найбільшим торгово-економічним партнером Білорусі." — зазначив Володимир Путін.

У відповідь на це Лукашенко подякував президенту Росії за партнерство.

Репліки Путіна Лукашенко з невідомої причини конспектував у блокноті. Володимир Путін відзначив культуру і мову, які об'єднують народи. Путін також похвалив якість білоруських продуктів.

Потім лідери країн прокаталися на лижах і снігоходах після переговорів в Червоній Поляні. Відпочити таким чином білоруському колезі запропонував глава російської держави.

Окрім того, представниками двох країн було обговорено план спільної боротьби з коронавірусною інфекцією. Росія вже передала Білорусі технологію виготовлення вакцини. Її виробництво на білоруській території заплановане на березень цього року.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що очільник Міністерства закордонних справ Австрії Олександр Шалленберг анонсував введення Європейським Союзом нових санкцій проти Російської Федерації через ув'язнення опозиційного політика Олексія Навального. Деталі ситуації читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини