Головна Новини Світ Росія Катастрофа літака в Росії: ніхто не вижив (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа літака в Росії: ніхто не вижив (ФОТО)

Рятувальники продовжують пошуки

23 вересня 2021, 13:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії співробітники рятувальної служби дісталися до уламків літака АН-26, який зазнав аварії неподалік від Хабаровська. Про це повідомляє видання УНІАН.

Катастрофа літака в Росії: ніхто не вижив (ФОТО)

Місце аварії літака АН-26. Фото: t.me/breakingmash

Уламки літака лежать у важкодоступній місцевості в районі гори Хребтова. Повідомляється, що вони розкидані на кілька сотень метрів.

Згідно з попередніми даними на місці авіакатастрофи було виявлено бездиханне тіло одного з членів екіпажу. Рятувальники продовжують пошуки, проте їх роботу ускладнює складний рельєф місцевості.

За інформацією ЗМІ, весь екіпаж загинув. На борту перебувало шість осіб.

Встановлюються всі обставини трагедії. Серед основних причин аварії називають помилку пілотування і несприятливі погодні умови.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчора, 22 вересня літак АН-26 зник із радарів. Останній раз його бачили недалеко від міста Хабаровськ. Борт різко перестав виходити на зв'язок. На пошуки літального апарату був відправлений вертоліт, проте знайти його не вдалося через погану видимість. Сьогодні уламки були виявлені в районі селища Корфовське. Через відсутність дороги до місця падіння рятувальникам довелося йти пішки кілька кілометрів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на сході Китаю зіткнулися два судна. Неподалік від острова Чжоушань вантажне судно протаранило риболовецьку шхуну. На борту другого судна перебувало сім осіб. Незабаром після удару воно пішло на дно. Четверо осіб були врятовані. Одна людина загинула, ще двоє вважаються зниклими безвісти. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини