Головна Новини Світ Росія Керівник ПВК "Вагнер" Пригожин похвалив Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник ПВК "Вагнер" Пригожин похвалив Зеленського

Росіянин, який відправляє військових на війну в Україну схвально відгукнувся про Зеленського

1 листопада 2022, 13:46 comments1407
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський голова приватної військової організації "Вагнер" назвав президента України Володимира Зеленського твердим та впевненим в собі хлопцем. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ, які взяли інтерв’ю у Євгенія Пригожина.

Керівник ПВК "Вагнер" Пригожин похвалив Зеленського

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

Під час розмови Пригожин порівняв Володимира Зеленського та російського журналіста, який нещодавно отримав український паспорт Олександра Невзорова. Керівник ПВК "Вагнер" повідомив, попри те, що Зеленський є ворогом Росії, але президент України має певні позитивні характеристики.

"Зеленський, хоч і є президентом країни ворожої зараз до Російської Федерації, але все ж таки він твердий, впевнений у собі, прагматичний, симпатичний хлопець", — говорить Євгеній Пригожин.

Також голова приватної військової організації "Вагнер" додав, що про Невзорова він таке не може сказати та додає, що російський журналіст просто привабливий базікало.

Таке порівняння прозвучало під час питання про небезпеку для Росії. Російський журналіст запитав, що гірше Володимир Зеленський чи Олександр Невзоров, який критикує Путіна через війну в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про відео з Євгенієм Пригожиним, де росіянин закликає в одній з колоній РФ вступати в ряди ПВК "Вагнер". За це в'язням обіцяють анулювати термін у колонії. Набирають чоловіків віком від 22 до 50 років, але Пригожин зазначає, що можуть і бути винятки.

Також "Коментарі" писали про заяву керівника ПВК "Вагнер", в якій він закликав на фронт відправляти російських державних посадовців, включно з депутатами Держдуми. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини