Головна Новини Світ Росія Керівник розвідки Росії звинуватив Захід та прогнозує їм кінець існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник розвідки Росії звинуватив Захід та прогнозує їм кінець існування

Очільник СЗР Росії Сергій Наришкін стверджує, що Росія міцніша за Захід завдяки духовному виміру та традиціям, натякаючи на "духовні скріпи" РФ.

24 травня 2023, 17:30 comments2101
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін звинуватив США та Велику Британію у тому, що країни допомагають Україні і таким чином затягують війну та нібито посилюють "насильство" проти українців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Керівник розвідки Росії звинуватив Захід та прогнозує їм кінець існування

Керівник розвідки Росії Сергій Наришкін. Фото з відкритих джерел

Під час виступу на форумі з питань безпеки, де також були представники іноземних спецслужб, керівник СЗР Сергій Наришкін висловив вдячність країнам Азії, Африки та Латинської Америки, які не підтримали санкцій проти Росії. А потім звинуватив союзників України.

"Англосаксам можна було б порадити зайнятися своїми внутрішніми громадянськими конфліктами", — сказав Наришкін, який під терміном "англосакси" має на увазі США, Великобританію та інші англомовні країни.

Наришкін стверджує, що Росія нібито захищає свою країну від розширення НАТО та звинувачує Сполучені Штати та Велику Британію в тому, що ці країни втручаються у війну, де нібито українська влада посилює "терор та насильство" проти власних цивільних громадян.

Далі російський розвідник натякнув, що західні країни через свою політичну діяльність можуть зникнути.

"Неспокійні періоди — це, по суті, перевірка того, наскільки нації і народи зберегли свої справжні основи. Наші країни, на відміну від заходу, зберегли в цьому плані значний запас міцності і стратегічну глибину. Я маю на увазі зв'язок з духовним виміром буття, традиціями, які в США і Європі давно поступилися місцем позитивізму, культу матеріального успіху і відвертому сатанізму", — сказав Наришкін.

Ймовірно під традиціями та духовним виміром буття Наришкін мав на увазі "духовні скріпи", які є частиною "російського світу" та загалом складовою ідеології рашизму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фінляндія фіксує рекордну міграцію з Росії: більше ніж після розпаду СРСР.

Також "Коментарі" писали про чотири країни, які бояться поразки Росії у війні з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

лох

24 травня 2023, 16:56

что-то в его словах есть... наши "правящие элиты" думают не о том, электрику еще подымут, людей вообще в стране не останется.

так

24 травня 2023, 16:48

цей довбень мабуть путину і наспівав,що ждуть його за три дні з оплесками. чому ще з новачком не познайомили?

так

24 травня 2023, 16:44

який духовний вимір та традиції? на пару неділь зупинити продаж алкоголю,і з вас живих кров випюь скреповмісні. треба накрити спиртзаводи ...і таких бунтів ще не бачили))


Новини