Головна Новини Світ Росія "Києву це може дорого обійтися": Путін відкрито висловився щодо своїх планів на Харківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Києву це може дорого обійтися": Путін відкрито висловився щодо своїх планів на Харківщину

Путін пригрозив, що "спроби Києва видавити ЗС РФ з-під Харкова будь-що дорого йому обійдуться".

20 червня 2024, 20:07 comments8733
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля знову заговорив про наступ на Харківщину. За його словами, "спроби Києва видавити ЗС РФ з-під Харкова за будь-яку ціну дорого йому обійдуться". Про це Путін сказав на пресконференції в Ханої, повідомляють росЗМІ.

"Києву це може дорого обійтися": Путін відкрито висловився щодо своїх планів на Харківщину

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Він підтвердив, що ЗСУ контратакують ворога на Харківщині. Також вже традиційно він у всьому звинуватив ЄС та США. Намагаючись приховати провальний наступ російських окупантів на Харківщині.

"Головним чином американці, європейці підштовхують українців, щоб вони за всяку ціну знову, я хочу на цьому наголосити, знову за всяку ціну, видавили наші підрозділи на лінію держкордону, планують подати це як великий успіх 2024 року у зв'язку з очікуваним самітом НАТО, а потім і виборами США. Подивимося, що відбуватиметься насправді. Але ось ця команда за всяку ціну, я вас запевняю, що так і є, я знаю, про що я кажу, якщо вона не заснована на реаліях, то буде дорого коштувати українським ЗС",- заявив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін у В'єтнамі зробив нову заяву щодо "мирних пропозицій" Москви.  Сьогодні очільник Кремля під час свого турне Азією зробив нову заяву про мирні переговори щодо припинення війни в Україні.

Так, за його словами, надії на переговори з Заходом не виправдалися. Також Володимир Путін поскаржився та назвав реакцію Заходу на його "мирні ініціативи" щодо України очікуваною.

Путін заявив, що він не думає, що нігілізм щодо мирних пропозицій буде вічно. Пропозиції Росії будуть змінюватися залежно від ситуації на землі. 

Також Путін цього дня знову зробив ряд божевільних заяв, щодо участі у війні в Україні КНДР.

 

 
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини