Головна Новини Світ Росія Кім розпочав торги з РФ: скільки військових в КНДР хоче купити Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім розпочав торги з РФ: скільки військових в КНДР хоче купити Путін

Зараз для Кім Чен Ина розпочався «зоряний час», адже РФ готова платити шалені для КНДР гроші за її військових

сьогодні, 10:04
Поділіться публікацією:

В Росії зменшилась кількість бажаючих обміняти гроші на життя, особливо на фоні зростаючої кількості мʼясних штурмів та проекту збільшення набору приблизно на 12 тисяч контрактників на місяць. Це при тому, що недобір від нинішніх 30 тисяч складає в середньому 3-5 тисяч на місяць, говорить політолог Володимир Денисенко.

Кім розпочав торги з РФ: скільки військових в КНДР хоче купити Путін

Путін і Кім Чен Ин

Саме тому, за його словами, кремлівському диктатора Володимиру Путіну потрібно в 2025 році ще додатково знайти 150 тисяч солдатів. І шукати він їх, очевидно, буде в КНДР.

Так, каже Денисенко, снарядні контракти від Росії дали можливість режиму Кімів відійти від китайського впливу. За його словами, Кім зараз переживає свій, можливо, найбільший зоряний час, але його головна ціль точно не створення армії найманців для Росії.

"Головна ціль РФ — купити живе мʼясо без зобовʼязань. Приклад Ірану показав, що як тільки доходить до реальних воєнних обіцянок. Кремль старається мовчати і відійти в сторону. Це явно не зовсім те, що хотів би Кім. Тим більше він розуміє: в майбутніх переговорах з Заходом Путін буде пробувати продати не мир в Україні, а те, що він може зупинити Пхеньян від майбутніх воєн", — говорить Денисенко.

На його думку, саме зараз розпочалися великі фінансові торги і Кім відкритий до пропозицій від РФ, адже прекрасно розуміє наскільки Путіну критично знайти людей.

"Тому саме Кім може диктувати свій цінник. Я схиляюся до того, що в результаті, корейської армії (особливо в такій кількості) не буде в короткостроковій перспективі точно, в середньостроковій — менш вірогідно ніж можливо", — говорить Денисенко.

При цьому він підкреслив, що Путін має можливість в цьому році заплати ціну, яка для Пхеньяна є фантастичною, а для РФ 10-15 млрд доларів не є критичними.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чому залучення військових КНДР до війни в Україні на боці РФ для США не є ескалацією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини