Головна Новини Світ Росія Коханка Путіна в розпусному вбранні завітилася на скандальній "голій" вечірці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Коханка Путіна в розпусному вбранні завітилася на скандальній "голій" вечірці (ФОТО)

Аліна Кабаєва в розпусному вбранні відривалася від душі

4 січня 2024, 23:20 comments8964
Поділіться публікацією:

20 грудня в Москві   відбулась  вечірка для  російських зірок. Її організатор —  ведуча і блогерка Анастасія Івлєєва. Тема  вечірки "Almost naked" — "майже оголений". Російські знаменитості  прийшли  туди  у відвертому вбранні, фото, які з'явились після  цього світського заходу, спричинили громадське обурення. 

Коханка Путіна в розпусному вбранні завітилася на скандальній "голій" вечірці (ФОТО)

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

Російських зірок, які  брали участь в цій  світській тусовці  почали "скасовувати" в країні-агресорці – Івлєєвій  виписали  штраф на кругленьку суму, Кіркорова і Лоліту "вирізають" з проєктів, де вони  задіювались.

При цьому  серед запрошених  "майже голої" вечірки засвітилась і російська  гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписували роман з диктатором Путіним.  Гімнастка  з'явилася  на зірковій тусовці в чорній сукні-пеньюарі з глибоким декольте,  смакувала шампанським  та щасливо фотографувалась зі знаменитостями.


Коханка Путіна в розпусному вбранні завітилася на скандальній ”голій” вечірці (ФОТО) - фото 2

Представники російської  громадськості  почали  боязко пропонувати, щоб  позбавити гімнастку Кабаєву спортивних звань.  Але їм нагадують, що для обраних  в РФ закон не писаний.

При цьому, міністр спорту РФ Олег Матицин  відповів  на питання про  Кабаєву   таке: "Якщо іноді трапляються нюанси, не варто поспішати і вирішувати все зопалу: почекаємо, заспокоїмося, дивись — і все налагодилося. Як потім, скажімо, звання повертати? Залиште відомих спортсменів у спокої!"

Спікер кремля Пєсков  боягузливо відхрестивсь від того, щоб   якось прокоментувати появу Кабаєвої на голій  тусовці. "Що стосується ось цієї вечірки, то прошу вас мене помилувати. Давайте ми з вами залишимося єдиними в країні, хто цю тему не обговорює. Аліна Маратівна і Мінспорт впораються і без нас", -  відповів він.

Офіційний  представник Аліни Кабаєвої і вона  сама  допоки не дають  коментарів про  цю ситуацію.  Проте навряд чи в мережах   швидко  оприлюднять чергове  відео, де гімнастка, як Кіркоров, нещиро вибачиться за свою витівку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини