Головна Новини Світ Росія Путін вніс зміни до зовнішньої політики РФ: назвав головного ворога антиросійської лінії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вніс зміни до зовнішньої політики РФ: назвав головного ворога антиросійської лінії

Російський диктатор повідомив, що оновив концепцію зовнішньої політики через зміни, які відбулись у світі після повномасштабного вторгнення в Україну.

31 березня 2023, 18:10 comments1783
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час засідання Ради Безпеки президент Росії Володимир Путін оголосив, що підписав указ про зміну у концепції основних напрямків зовнішньої політики РФ. У документі також названо "головного провідника антиросійських ліній". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "УП".

Путін вніс зміни до зовнішньої політики РФ: назвав головного ворога антиросійської лінії

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор Володимир Путін повідомив 31 березня, що "підписано указ про затвердження оновленої концепції зовнішньої політики Російської Федерації". За словами президента Росії через значні зміни у світі довелось поправити та оновити основні документи РФ.

Детальніше про оновлення російської концепції зовнішньої політики повідомив керівник МЗС РФ Сергій Лавров. Російський міністр стверджує, що зміни демонструють ті тенденції, які почались з моменту початку війни проти України.

"В оновленій концепції, США названо головним провідником антиросійської лінії", — повідомляє видання УП з посиланням на слова Лаврова.

Наразі відомо, що у документі відбулись зміни про стратегічне партнерство з Індією та Китаєм, заявлено про симетричну та асиметричну відповідь на погрози на адресу РФ. Доповнення також стосувалось, що РФ може використати армію для відбиття або запобігання нападу на Росію або її союзників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напруженість між США і Росією зростає. Джо Байден озвучив послання до Кремля. Це вперше американський президент відреагував на російські дії щодо схопленого журналіста у Росії.

Також "Коментарі" писали про те, що Медведєв відреагував на розмови про введення миротворчих сил в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини