Головна Новини Світ Росія Колишня дружина Путіна продовжує збагачуватись за рахунок росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня дружина Путіна продовжує збагачуватись за рахунок росіян

Ексдружина Путіна заробила мільярд на кредитуванні росіян під 300% річних

4 квітня 2024, 23:44
Поділіться публікацією:

Мікрофінансова організація CarMoney, кінцевим бенефіціаром якої є колишня дружина Володимира Путіна Людмила Очеретна, за два роки війни з Україною отримала понад мільярд рублів чистого прибутку.

Колишня дружина Путіна продовжує збагачуватись за рахунок росіян

Бізнес ексдружини диктатора РФ пішов вгору. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання "Метла" з посиланням на фінансову звітність компанії, у 2021 році CarMoney заробила 242 млн рублів, у 2022 році цей показник зріс до 391,3 млн рублів, а ще через рік — до 647,9 млн рублів. Таким чином, за час вторгнення Росії в Україну чистий прибуток фірми збільшився майже втричі.

Зазначається, що бізнес колишньої дружини Путіна пішов вгору на тлі погіршення економічної ситуації в РФ, оскільки в країні виник бум на "позики до зарплати".

Як пише видання, зазвичай клієнтам мікрофінансових організацій доводиться гасити кредити на дуже не вигідних умовах — ставки доходять майже до 300% річних. Компанія CarMoney дає позики під 150-360% річних.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська розвідка прокоментувала інформаційні повідомлення російських опозиційних медіа про нібито підготовку армією РФ наступу на Харків. Як розповів представник ГУР Андрій Юсов, наразі Збройні сили України не фіксують формування ворогом ударних груп для нападу на місто. У військовій розвідці заявили, що вкиданнями інформації про "наступ на Харків" російські загарбники намагаються посіяти панічні настрої в українському суспільстві.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що речник російського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про підготовку в Росії масштабної мобілізації. Дмитро Пєсков заявив, що "це неправда". При цьому речник Кремля не став більш детально коментували слова українського президента. Володимир Зеленський заявив, що РФ збирається мобілізувати 300 тисяч осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини