Головна Новини Світ Росія Колишню красуню тепер невпізнати: росЗМІ показали забуту Кабаєву (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишню красуню тепер невпізнати: росЗМІ показали забуту Кабаєву (ФОТО)

Колишня гімнастка Аліна Кабаєва засвітилася в Мінську зі своїм близьким другом

7 березня 2024, 23:20 comments188113
Поділіться публікацією:

Як подейкують,  коханка  господаря Кремля, що хоче  загарбати всю Україну, Аліна Кабаєва з'явилась на світському заході.

Колишню красуню тепер невпізнати: росЗМІ показали забуту Кабаєву (ФОТО)

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

Як інформують російські пропагандистські видання, колишня спортсменка з'явилась на публіці в Мінську, де проходив  один  з конкурсів   художньої гімнастики. Вона, прибула сюди не сама, її супроводжував чоловік і її старий друг  Дмитро  Губернієв.

Як стверджують пропагандисти, Кабаєву було  важко  впізнати. На опублікованій  фотографії  Аліна  дійсно  не схожа на себе. В соцмережах  зазначають, що  так  змінена  Кабаєва могла  відчутно схуднути або ж  побувала під ножем  пластичного хірурга.

Колишню красуню тепер невпізнати: росЗМІ показали забуту Кабаєву (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін під час зустрічі отримав чортів від давньої коханкиСпортсменка Аліна Кабаєва, подейкують, влаштувала  цілий скандал господарю Кремля  Путіну, прореагувавши на чутки  про його новий роман. Їх скандальна зустріч була  на  минулому  тижні. При цьому,  Кабаєву вже довгий час  називають  коханкою російського президента  і говорять, що двоє її синів  гімнастка народила від  диктатора. 

Сварка  виникла через те, що Кабаєва має намір  дати старшому синові  освіту на Заході. Вона хоче, щоб син навчавсь в Швейцарії, коли стане дорослим. Проте після початку війни РФ в Україні, Аліна Кабаєва потрапила там під санкції.

Як  інформують російські ЗМІ, діалог пройшов на підвищених тонах і  гімнастка  дорікнула Путіну, що він  зблизився з Катериною Мізуліною, (ймовірно новою пасією Путіна).
 Диктатор  відповів  Аліні, що нового роману нема і все це "вигадки жовтої преси". Ще Путін  радив  Кабаєвій  придивитись до  хороших навчальних закладів у Китаї та ОАЕ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олесь

10 березня 2024, 08:19

Хто був свідком сімейної сварки і їхнього діалогу?

Юрко

10 березня 2024, 03:33

Дуже класно виглядає!

Роман Лозовський

9 березня 2024, 12:07

Спилась Кабаєва, там все путінське оточення спиваеться.

Іван

9 березня 2024, 08:28

"Не впізнати" пишеться окремо, як і решта дієслів з часткою"не".


Новини