Головна Новини Світ Росія Сердечні драми Кремля: Путін під час зустрічі отримав чортів від давньої коханки
commentss НОВИНИ Всі новини

Сердечні драми Кремля: Путін під час зустрічі отримав чортів від давньої коханки

Кабаєва накричала на терориста Путіна під час зустрічі через спільних дітей

4 березня 2024, 23:40 comments2919
Поділіться публікацією:

Спортсменка Аліна Кабаєва, подейкують, влаштувала  цілий скандал господарю Кремля  Путіну, прореагувавши на чутки  про його новий роман. Їх скандальна зустріч була  на  минулому  тижні. При цьому,  Кабаєву вже довгий час  називають  коханкою російського президента  і говорять, що двоє її синів  гімнастка народила від  диктатора.

 Сердечні драми Кремля: Путін під час зустрічі отримав чортів від давньої коханки

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

Сварка  виникла через те, що Кабаєва має намір  дати старшому синові  освіту на Заході. Вона хоче, щоб син навчавсь в Швейцарії, коли стане дорослим. Проте після початку війни РФ в Україні, Аліна Кабаєва потрапила там під санкції.

Як  інформують російські ЗМІ, діалог пройшов на підвищених тонах і  гімнастка  дорікнула Путіну, що він  зблизився з Катериною Мізуліною, (ймовірно новою пасією Путіна).

Диктатор  відповів  Аліні, що нового роману нема і все це "вигадки жовтої преси".

Ще Путін  радив  Кабаєвій  придивитись до  хороших навчальних закладів у Китаї та ОАЕ, при цьому  він цинічно  сказав:

"Скоро вся Європа буде нашою. А, можливо, скоро там взагалі ніде буде вчитися", — сказав господар Кремля.

При цьому, подейкують, що коханка диктатора закохалась в офіцера зі своєї охорони, і роман існує вже  певний час. Володимир Путін ніяк не відреагував на це, навіть не захотів дізнатись  щось про  суперника.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв хоче відбити у Путіна коханкуЕкс-президент терористичної Росії  Дмитро Медведєв  знову зловживав з міцними напоями  та сказав лишнє  про Катерину Мізуліну. Як  подейкують, вже  певний час  ширяться  чутки, що Катерина Мізуліна — нова коханка Путіна. При цьому, Дмитро Медведєв минулого року досить довго стримував себе від поганої звички пити алкоголь, навіть в його оточенні дивувались, як помітно посвіжів друг  господаря Кремля. Але в січні  колишній президент знову згадав про свою пристрасть до міцних напоїв.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини