Головна Новини Світ Росія Компроміси можливі: у Держдумі та Радфеді прокоментували обмін ув'язненими із Заходом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компроміси можливі: у Держдумі та Радфеді прокоментували обмін ув'язненими із Заходом

У Росії радіють великому обміну в'язнями і кажуть, що це можливість і надалі шукати компроміси

1 серпня 2024, 19:02
Поділіться публікацією:

Обмін ув'язненими між Російською Федерацією та країнами Заходу може "відкрити нову сторінку для всього світу", про це у коментарі CNN сказала депутат Держдуми Марія Бутіна.

Компроміси можливі: у Держдумі та Радфеді прокоментували обмін ув'язненими із Заходом

Обмін ув'язненими

"Цей обмін просто означає успішну роботу нашої дипломатії, і я рада, що всі сторони переговорів впоралися з цим успішно, незважаючи на ситуацію", — сказала Бутіна, маючи на увазі "конфлікт" Москви та Києва.

Депутат Держдуми країни-агресора наголосила, що не стала б безпосередньо пов'язувати обмін із подіями в Україні, але висловила сподівання, що він "відкриє нову сторінку для всього світу".

У той же час голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Григорій Карасін назвав обмін ув'язненими між Росією та країнами Заходу за нинішніх геополітичних обставин позитивним знаком.

"Моя думка абсолютно однозначна. Коли відбувається обмін ув'язненими між країнами, це свідчить про те, що канали зв'язку діють, люди домовляються про умови, про персоналії", — заявив Карасін.

За його словами, обмін став позитивним знаком, який свідчить про те, що компроміси можна знайти навіть з найчутливіших питань.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що між Заходом та РФ відбувається великий обмін ув'язненими. Відомо, що серед ув'язнених, яких готували на обмін, перебувають політики Володимир Кара-Мурза та Ілля Яшин, а також кореспондент The Wall Street Journal Еван Гершкович. За деякими даними, буде звільнено журналіста Івана Сафронова, правозахисника Олега Орлова, Данила Крінарі, засудженого за таємну співпрацю з іноземними урядами, і колишнього морського піхотинця США Полу Вілана.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/

Новини