Головна Новини Світ Росія Конфіскація російських активів у ЄС: Росія погрожує заходами у відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Конфіскація російських активів у ЄС: Росія погрожує заходами у відповідь

Раніше голова Європейської ради Шарль Мішель заявляв, що Євросоюз має намір використати заморожені активи Росії

27 жовтня 2022, 17:33
Поділіться публікацією:

Росія готова вжити заходів у відповідь, якщо у ЄС почнуть конфісковувати її державні активи чи її громадян. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву представниці Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової, яку цитує Reuters.

 Конфіскація російських активів у ЄС: Росія погрожує заходами у відповідь

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

Відтак, відповідаючи на запитання щодо коментарів європейських лідерів щодо можливої конфіскації російських активів у Євросоюзі, вона заявила, що це буде "крадіжка".

"Судова система ЄС відмовляється захищати власність росіян", — сказала Захарова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували у Росії погрожують завдати удару по американським супутникам. Російські війська можуть завдати удару американським супутникам, у тому числі комерційним, якщо російській стороні стане відомо про те, що розвіддані, здобуті цими супутниками США передають Україні. Про це заявив голова департаменту контролю над озброєннями МЗС РФ Костянтин Воронцов. Крім того, Воронцов цинічно звинуватив Захід у тому, що вони нібито наражають на ризики стійкість мирної космічної діяльності.

Також "Коментарі" писали про те, що навіщо Путіну шантаж навколо "зернової угоди". Президент України Володимир Зеленський, серед іншого, наголосив на необхідності продовження "зернової угоди", інакше в багатьох країнах світу настане голод. При цьому, як пише Reuters, російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, використає можливе продовження "зернової угоди", щоб отримати важелі впливу на саміті G20 наступного місяця в Індонезії. Заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР) Денис Марчук зазначає, що станом на 25 жовтня у рамках зернової ініціативи з українських морських портів відвантажено близько 9 млн. тонн сільськогосподарської продукції. Вона спрямована до країн Азії, Африки та Європи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини