Головна Новини Світ Росія Кремль буде завертати на кордоні тих, кого вважатиме русофобами
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль буде завертати на кордоні тих, кого вважатиме русофобами

У Росії хочуть заборонити "русофобам" в'їзд в країну: написали закон

19 серпня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Глава комітету Держдуми РФ з інформполітики Олександр Хінштейн заявив про підготовлений законопроект, що забороняє в'їзд в Росію русофобам. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на російський "Інтерфакс".

Кремль буде завертати на кордоні тих, кого вважатиме русофобами

Кордон РФ Фото: ТАСС

Якщо законопроект буде підтриманий Держдумою, то певним групам іноземців буде заборонено в'їзд на територію РФ. Причин може бути декілька. Хінштейн пояснив, всі, хто відчуває ворожнечу або ненависть до росіян і раніше про це публічно висловлювалися можуть не сподіватися потрапити на територію Росії. Окремо в цьому законі прописано, що відмовлено у в'їзді на територію Росії може бути також тим, хто негативно висловлювався про "Велику Вітчизняну війну", паклюжив атрибути військової слави РФ. Не обійшлося і без пропаганди в цьому законопроекті. Йдеться про те, що заборона на в'їзд до Росії торкнеться також тих, хто поширював неправдиві факти про СРСР в роки "Великої Вітчизняної війни". Тобто, тих, хто дотримується всесвітньо відомих фактів про Другу світову війну можуть завернути на кордоні при спробі в'їзду в РФ, адже, як відомо, в Росії свій погляд на події 1939-1945 років.

За словами Хинштейна, рішення написати такий законопроект виникло після того, як почастішали випадки ненависті до росіян на пострадянському просторі. Таким способом Кремль намагається боротися з русофобськими настроями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС Росії Лавров заявив, що в Києві 23 серпня відбудеться неонацистський шабаш, який відбудеться з дозволу української влади, а також Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини