Головна Новини Світ Росія Кремль натякає, що може розмістити біля американського узбережжя свої ядерні боєголовки, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль натякає, що може розмістити біля американського узбережжя свої ядерні боєголовки, - ЗМІ

Керівництво РФ робить натяки, що може розмістити біля американського узбережжя свою ядерну зброю

17 січня 2022, 10:22
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", рейтингове видання "The New York Times" повідомляє, що з російської сторони неодноразово надходили відверті натяки про те, що Москва може піти на те, щоб розмістити свої ядерні боєголовки в максимальній близькості до узбережжя США. Таке близьке розміщення ядерної зброї — це ще натяк і на те, що у разі застосування такоъ зброъ час запуску ракет може скоротитися до 5 хвилин, що може спричинити протистояння, яке вже спостерігало людство в 1962 році під назвою Карибська криза.

Кремль натякає, що може розмістити біля американського узбережжя свої ядерні боєголовки, - ЗМІ

Підводний ракетоносець. Фото: з відкритих джерел

The New York Times повідомляє, що перебуваючи в Женеві один російський дипломат, який відмовився називати для ЗМІ своє прізвище, підтвердив факт того, що Москва готова піти на такий крок і показати США, що ядерна зброя може бути застосована. Це підтверджує також американська розвідка, повідомляючи, що Кремль зараз активно розглядає нові місця для розміщення ядерної зброї.

Видання також зазначає, що треба згадати заяву самого Володимира Путіна, який у листопаді сказав, що гіперзвукові ракети можуть розмістити на атомних підводних човнах Росії безпосередньо біля берегів США. Такий крок Москви викликаний тим, що НАТО сьогодні є в Україні і це збільшує загрозу, що з території України може бути завдано удару по Москві. Виходячи з цього і перестрахування Москва вирішує наблизитися до США.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі заявили, що не можуть більше зазнавати "вторгнення" НАТО в Україну, тому російські війська залишаться біля українського кордону, щоб не було провокацій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини