Головна Новини Світ Росія Кремль не підтримав пропозицію Зеленського щодо прямих переговорів з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль не підтримав пропозицію Зеленського щодо прямих переговорів з Путіним

Росія підтримує існуючий формат переговорів

4 березня 2022, 17:19
Поділіться публікацією:

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков не підтримав ініціативу президента України Володимира Зеленського провести прямі переговори між лідерами двох країн. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Російську службу BBC News.

Кремль не підтримав пропозицію Зеленського щодо прямих переговорів з Путіним

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

Пєсков, повідомив, що Росія задоволена переговорами в тому форматі, у якому вони зараз відбуваються, тобто зустрічами делегацій від України та Росії в Білорусі.

Але Пєсков наголосив, що поки не йдеться про підписання будь-яких документів з підсумками переговорів.

Вчора, 3 березня, Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до діалогу з владою РФ, однак не треба спілкуватися так, наче це держава другого ґатунку.

Як повідомляли аніше "Коментарі", Британія вимагає провести екстренне засідання Радбезу ООН. В ООН мають розглянути ситуацію в Україні через загрозу ядерної небезпеки. Джонсон провів розмову з президентом України Володимиром Зеленським щодо важкої ситуації на Запорізькій АЕС. Обидва лідери погодилися, що Росія повинна негайно припинити атаку на електростанцію і дозволити безперешкодний доступ екстренних служб до електростанції.

Також "Коментарі" писали, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час пресконференції після спілкування з міністрами закордонних справ держав Альянсу повідомив, що НАТО ухвалило рішення не вводити війська НАТО й літаки на територію України.

Читайье на порталі "Коментарі": війська РФ відмовилися схвалити "зелений коридор" у Херсонській області. Російські окупанти заявляють, що займуться гуманітарною допомогою місцевому населенню самостійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини