Головна Новини Світ Росія Кремль переживає за стабільність режиму Путіна: в ISW озвучили нюанси
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль переживає за стабільність режиму Путіна: в ISW озвучили нюанси

Ультранаціоналісти виступають за посилення репресивних заходів, зокрема щодо росіян-"зрадників", але Кремль не піддається

26 квітня 2023, 07:15 comments1471
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін боїться втратити владу, тому не вдається до підтримки відверто репресивних заходів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Кремль переживає за стабільність режиму Путіна: в ISW озвучили нюанси

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Американські аналітики зазначають, що російські ультранаціоналісти виступають за повернення Кремля до сталінських репресій і очікують від Путіна на їх посилення. Проте, Кремль продовжує уникати відкритих репресивних заходів через побоювання за стабільність путінського режиму.

Зокрема, уряд РФ відкликав із Держдуми законопроект, який передбачав збільшення податків з 13 до 30% для росіян, які втекли з країни, хоча ультранаціоналісти неодноразово закликали Кремль націоналізувати майно росіян-"зрадників". У ISW вважають, що Кремль "вагається щодо запровадження таких непопулярних заходів".                                                            

Варто зазначити, що нещодавно депутат Держдуми РФ від правлячої "Єдиної Росії" Андрій Гурулєв закликав відродити в Російській Федерації поняття "ворог народу". При цьому Гурулєв зізнався, що особисто сам хоче повернення сталінських репресій проти тих, хто не підтримує курс чинної влади або критикує рішення режиму.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чого боїться російський диктатор Путін – чому без двійників йому не обійтися. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – санкції працюють: ще одна країна відмовилася купувати російську військову техніку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини