Головна Новини Світ Росія Кремль починає масштабні військові навчання, в тому числі в окупованому Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль починає масштабні військові навчання, в тому числі в окупованому Криму

Російська армія починає масштабні навчання на полігонах південних регіонів, а також в окупованих Криму, Абхазії та Південній Осетії

9 серпня 2021, 09:54
Поділіться публікацією:

Росія знову починає масштабні військові навчання в південних регіонах країни, а також в окупованих Криму, Абхазії й Південній Осетії. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу Міноборони РФ.

Кремль починає масштабні військові навчання, в тому числі в окупованому Криму

Військові навчання РФ. Фото: tass.ru

У повідомленні йдеться про те, що військові навчання стартують 9 серпня, а завершитись вони повинні 15 серпня. Москва повідомляє, що в цих навчаннях буде залучена авіація, а також кораблі Чорноморського і Каспійського флотів. Всього буде залучено 20 загальновійськових полігонів, в основному всі вони розташовані поблизу україно-російського кордону. Таким чином ми спостерігаємо чергові військові навчання, якими фактично Кремль показує Україні й Заходу свою військову міць і силу.

Окремо повідомляється про те, що військові навчання відбуватимуться в захопленому Росією Криму, на російських військових базах в Вірменії та в окупованих Абхазії й Південній Осетії. Також йдеться про те, що на участь у військових навчаннях щодня будуть спрямовуватися не менше 80 літаків і вертольотів.

"Навчання пройдуть також із залученням підрозділів радіаційного, хімічного і біологічного захисту, інженерних військ, радіоелектронної боротьби, розвідки", — повідомляє Міноборони РФ.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — на кримському полігоні Опук 22 квітня 2021 року стартували міжвидові навчання армії РФ. У Росії продовжують "брязкати" зброєю, демонструючи силу як Україні, так і західним країнам, намагаючись залякати цивілізований світ, показавши, що окуповані території ніхто не віддасть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mil.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини