Головна Новини Світ Росія Кремль погрозливо відреагував на приїзд Зеленського до Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль погрозливо відреагував на приїзд Зеленського до Великобританії

Речник Кремля Дмитрій Пєсков пригрозив Києву додатковими складностями у ході війни.

15 травня 2023, 13:43 comments8074
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський здійснює європейське турне, де відвідує лідерів Європи. 15 травня український президент прилетів до Великобританії, де зустрівся з прем’єр-міністром Ріші Сунаком. На такі події відреагували в Кремлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль погрозливо відреагував на приїзд Зеленського до Великобританії

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі Зеленського та Сунака обидва лідери виголосили промови. Ріші Сунак зазначив, що Володимир Зеленський перший лідер, якого він приймає в лондонському замку Чекерс, який є резиденцією британських прем’єрів, а також додав, що саме тут Вінстон Черчилль виголошував багато своїх промов під час Другої світової війни. Очікується, що Британія й надалі буде підтримувати Україну у війні, а МЗС країни оголосило, що влітку почне навчання українських пілотів на винищувачах F-16.

На такі повідомлення відреагували у Кремлі, де пригрозили додаткові складності для України.

"Військова допомога Лондона Києву не вплине на хід спецоперації, але створить додаткові складності Києву", — заявив речник Кремля Дмитрій Пєсков.

Нагадаймо, що Володимир Зеленський минулого тижня прилетів до Італії, де зустрівся з прем’єркою Джорджею Мелоні та Папою Римським, а далі вирушив до Німеччини, Франції та врешті-решт до Великобританії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про загрозливі повідомлення з Кремля через прибуття в Україну нової далекобійної зброї, яку надіслали західні союзники, зокрема Велика Британія.

Також "Коментарі" писали про те, що український лідер вказав на якій території буде використана західна зброя і чи вдарить вона по Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/202763
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини