Головна Новини Світ Росія Кремль загрозливо відреагував на прибуття в Україну нової далекобійної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль загрозливо відреагував на прибуття в Україну нової далекобійної зброї

З'явилась реакція Кремля на поставки британських ракет дальнього ураження Storm Shadow до України.

11 травня 2023, 13:38 comments4973
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представники Заходу, оголосили, що Велика Британія відправили до України крилаті ракети з великою дальністю ураження Storm Shadow. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на поставки сучасного озброєння до України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль загрозливо відреагував на прибуття в Україну нової далекобійної зброї

Ракети дальнього ураження Storm Shadow на винищувачі. Фото з відкритих джерел

Після оголошення, що ракети Storm Shadow опинились на території Україні, у Кремлі повідомили, що Росія ставиться негативно до таких дій з боку союзників України.

"Росія вкрай негативно ставиться до поставок Британією Києву крилатих ракет великої дальності Storm Shadow, потрібна адекватна відповідь", — відреагував на нову зброю речник Кремля Дмитрій Пєсков.

Британські посадовці, які повідомили про прибуття нової зброї до України зауважили, що далекобійні ракети Storm Shadow будуть використовуватись виключно на території України і не будуть застосовані для ударів по Росії. Слід зазначити, що британські чиновники визнають Крим та окуповані східні регіони суверенною територією України.

Storm Shadow – це крилата ракета, яка була створена у спільному виробництві Франції та Великої Британії. Дальність ураження ракети оцінюють у понад 250 км. Ракети зазвичай запускають з повітря, за допомогою винищувачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що група країн-союзників України шукає ракети великої дальності для Києва.

Також "Коментарі" писали про слова генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який вважає, що війна в Україні впливає на рішення Китаю атакувати Тайвань. Тому перемога України важлива не тільки для безпеки Європи, а й цілого світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/202406
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vess

11 травня 2023, 12:39

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://s4.lv/piska


Новини