Головна Новини Світ Росія Кремль прокоментував рішення Росії не пустити місію ООН на лівобережжя Херсонщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль прокоментував рішення Росії не пустити місію ООН на лівобережжя Херсонщини

Дмитро Пєсков заявив, що Москва сьогодні не може "гарантувати безпеку" представникам ООН

19 червня 2023, 14:47
Поділіться публікацією:

Російські війська не пропустять представників ООН на підтоплене після підриву Каховської ГЕС лівобережжя Херсонщини, бо їм "важко гарантувати безпеку". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Кремль прокоментував рішення Росії не пустити місію ООН на лівобережжя Херсонщини

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Не знаю точно нюансів, але там дуже багато питань: як переходити лінії зіткнення, забезпечення безпеки... ви знаєте, що там постійні обстріли, провокації, обстрілюються цивільні об'єкти, гинуть люди. Тому тут це все дуже складно та дуже складно забезпечити безпеку — ну і багато інших нюансів", — заявив Дмитро Пєсков.

Варто зазначити, що Гуманітарний координатор ООН в Україні Деніз Браун заявила, що РФ не дала своєї згоди на те, щоб пропустити гуманітарну місію ООН до місцевих жителів на лівому березі Херсонської області. Як відомо, саме на лівому березі Херсонщини багато постраждалих і потребують допомоги.

Читайте на порталі "Коментарі" — з'являється все більше даних, що за підривом Каховської ГЕС стоять росіяни. Верховний представник ЄС із зовнішньої політики Жозеп Боррель, наголошуючи на цьому, назвав наслідки трагедії катастрофічними для України – з гуманітарної та екологічної точки зору. Але є ще економічна складова, яка також значуща. Які тут гіпотетичні втрати? Які заходи впливу має вжити цивілізований світ для приборкання РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чого домагається Кремль, продукуючи нові фейки про війну – чи  може план Путіна спрацювати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини