Головна Новини Світ Росія Кремль тисне на росЗМІ: вимагає розповідати про "український слід" у теракті в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль тисне на росЗМІ: вимагає розповідати про "український слід" у теракті в Москві

Адміністрація Путіна вимагає від російських державних медіа звинувачувати Україну в теракті в "Крокусі"

23 березня 2024, 17:43
Поділіться публікацією:

Як повідомляє видання "Медуза" з посиланням на власні джерела, Кремль дав російським державним ЗМІ вказівку підкреслювати в повідомленнях про теракт у "Крокус сіті холі" інформацію про "український слід".

Кремль тисне на росЗМІ: вимагає розповідати про "український слід" у теракті в Москві

У Москві стався теракт. Фото з відкритих джерел

За версією ФСБ РФ, підозрювані в теракті планували втекти в Україну, де нібито мали "відповідні контакти".

"Після скоєння теракту злочинці намагалися втекти, просуваючись на машині в бік російсько-українського кордону. У результаті злагоджених дій спеціальних і правоохоронних відомств із різницею в кілька годин у Брянській області було затримано всіх чотирьох терористів. Наразі їх етапують до Москви", — заявили у ФСБ.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники просунулися та захопили нові території на околицях населених пунктів Тоненьке і Бердичі у районі окупованого міста Авдіївка Донецької області. Важкі бої з окупантами також тривають в Іванівському, Георгіївці, Семенівці та Роботиному. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини