Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на пропозицію Байдена про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на пропозицію Байдена про переговори

У МЗС Росії не стали відкидати пропозицію переговорів із США, але чекають на офіційну пропозицію

3 серпня 2022, 09:30 comments3353
Поділіться публікацією:

Через кілька днів у Росії прокоментували пропозицію президента США Джо Байдена якнайшвидше повернутися до переговорів щодо договору, який замінить собою СНО-ІІІ – попередню версію документа про взаємне скорочення наступальних озброєнь. Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що окрім відкритих повідомлень у ЗМІ, Росія не отримувала на офіційному рівні пропозицію відновити переговори. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Лаврова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Кремль відреагував на пропозицію Байдена про переговори

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Росії заявив, що жодних звернень з боку Вашингтона до Москви щодо поновлення переговорів щодо договору на заміну СНО-3 не було.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спеціально для нашого видання експерти проаналізували цю заяву про переговори Джо Байдена, зокрема щодо ймовірності, що США та РФ вийдуть на якийсь новий глобальний безпековий договір, в рамках якого вдасться зупинити російську агресію проти України.                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним із підготовкою контрнаступу. Президент просить не затягувати із виконанням обіцяного від країн НАТО.

Раніше "Коментарі" писали – у росіян підтискає час, масований наступ на Донеччині практично зупинився. Росіяни підуть у лобову атаку, не чекаючи відходу ЗСУ зі своїх позицій: у Інституті вичення війни вважають, що запеклі бої розпочнуться у самій Авдіївці. Поки що всі спроби росіян взяти це місто закінчувалися провалом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/173127
comments

Обговорення


Новини