Головна Новини Світ Росія Кремль відверто почав погрожувати ЄС через Україну: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відверто почав погрожувати ЄС через Україну: яка причина

В'ячеслав Володін заявив, що Росія готова "конфіскувати" активи ЄС.

30 жовтня 2023, 07:00 comments1611
Поділіться публікацією:

Якщо ЄС передасть Україні заморожені активи РФ, Кремль у відповідь погрожує конфіскувати активи, що належать країнам ЄС. Про це заявив голова нижньої палати парламенту країни-агресора В'ячеслав Володін у своєму Телеграмі.

Кремль відверто почав погрожувати ЄС через Україну: яка причина

Росія погрожує "конфіскувати" активи ЄС (фото з відкритих джерел)

 За його словами, це буде "симетричною відповіддю". На його думку, розмір конфіскованих активів ЄС буде більшим, аніж передані Україні заморожені російські активи.

"Ряд європейських політиків на чолі з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, які прагнуть утриматися на своїх місцях і, враховуючи погане фінансове становище своїх держав, знову почали розмови про крадіжку заморожених коштів нашої країни, щоб продовжити мілітаризацію Києва... в цьому випадку конфісковані будуть набагато більші активи, що належать недружнім країнам, ніж наші заморожені на території Європи кошти ", — написав Володін. 

Кремлівська  маріонетка заявила, що таке рішення вимагатиме від РФ "симетричної відповіді", а саме конфіскації активів ЄС. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що розгублений Пєсков прокоментував заяву Блінкена про конфісковані російські гроші. Україна вперше отримає у новому пакеті допомоги від США конфісковані гроші у російських підсанкційних олігархів. Таку заяву зробив державний секретар США Ентоні Блінкен, який повідомив, що їх спрямують на підтримку українських ветеранів. Коментуючи цю заяву, речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що кожен такий випадок "спричинить серйозні судові розгляди". 

Він сказав, що Росіян сприйняла це рішення США "абсолютно негативно". Але у Мережі пишуть, що кремлівський речник був просто розгублений та й не мав, що на це відповісти...
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини