Головна Новини Світ Росія Розгублений Пєсков прокоментував заяву Блінкена про конфісковані російські гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Розгублений Пєсков прокоментував заяву Блінкена про конфісковані російські гроші

Пєсков заявив, що кожен такий випадок "спричинить серйозні судові розгляди",

7 вересня 2023, 19:47 comments92912
Поділіться публікацією:

Україна вперше отримає у новому пакеті допомоги від США конфісковані гроші у російських підсанкційних олігархів. Таку заяву зробив державний секретар США Ентоні Блінкен, який повідомив, що їх спрямують на підтримку українських ветеранів. Коментуючи цю заяву, речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що кожен такий випадок "спричинить серйозні судові розгляди". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Розгублений Пєсков прокоментував заяву Блінкена про конфісковані російські гроші

Дмитро Пєсков(фото з відкритих джерел)

Він сказав, що Росіян сприйняла це рішення США "абсолютно негативно". Але у Мережі пишуть, що кремлівський речник був просто розгублений та й не мав, що на це відповісти...

"Всі випадки, пов’язані з блокуванням, арештом чи іншим утриманням будь-яких коштів, що належать до державної, приватної, змішаної власності РФ за кордоном, ми вважаємо незаконними актами. Безумовно, якісь твердження, що їм вдалося знайти обґрунтування для продовження цього беззаконня, є абсолютним юридичним нонсенсом, і в будь-якому випадку вони надалі приведуть так чи інакше до судових розглядів. Жоден з випадків такого незаконного утримання не залишиться поза увагою", — заявив прессекретар Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна прокоментували відкриття в Україні виробництва гаубиць стандарту НАТО. Кремль сприймає зі знаком мінус відкриття офісу британського виробника зброї BAE Systems в Україні. Про це пише російський "РБК", цитуючи заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У той же час, попри "особливу увагу військових", головний рупор Кремля висловив упевненість, що "принципово змінити ситуацію це не зможе". Варто зазначити, що загрози країни-агресора завдавати ударів по підприємствах, де виробляють зброю для України, не лякає західних інвесторів. Вони охоче погоджуються інвестувати в виробництво.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

10 вересня 2023, 07:56

Как же так? Эти козлы не признают решения международных судов, а в этом случае готовы обращаться в суд. Или они будут обращаться в свои ручные суды рф?


Новини