Головна Новини Світ Росія Кремль, як флюгер: у Путіна знову висловилися про переговори з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль, як флюгер: у Путіна знову висловилися про переговори з Україною

Дмитро Пєсков зазначив, що необхідність переговорів із Києвом є, а передумов немає

23 вересня 2022, 14:07 comments1123
Поділіться публікацією:

У Москві знову заявляють, що потреба прямих переговорів з Україною є, але передумов для цього немає. Відповідну заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Кремль, як флюгер: у Путіна знову висловилися про переговори з Україною

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що переговорний процес є затребуваним. І ті цілі "спецоперації", які ще раніше озвучувалися Росією, можуть бути досягнуті за столом переговорів, але на сьогоднішній день немає жодних підстав говорити, що переговорний процес може бути відновлений.

Рупор Кремля знову заявив, що винуватцем замороженого переговорного процесу є виключно українська сторона, яка робить ставку на вирішення своїх питань виключно на полі бою.

Пєсков нагадав, що саме Київ публічно заявив, що не хоче сідати за стіл переговорів з Росією і наголошує на силовому вирішенні питань.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот в анексованому Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на засіданні Ради безпеки ООН у четвер, 22 вересня, держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що міжнародний порядок руйнується на очах війною Росії проти України. За його словами, світ "не може дозволити, щоб це зійшло з рук президенту Путіну", який обрав тиждень проведення Генасамблеї ООН для початку часткової мобілізації та псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях. Чим може відповісти світ на новий виток ескалації з боку Росії? Чому це взагалі стало можливим? Чи слід очікувати на переформатування світопорядку? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини