Головна Новини Світ Росія Критикувала "спецоперацію": у РФ чоловік заявив у поліцію на власну дружину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Критикувала "спецоперацію": у РФ чоловік заявив у поліцію на власну дружину: подробиці

У Підмосков'ї чоловік "здав" у поліцію дружину за критику "спецоперації"

13 липня 2022, 16:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії чоловік заявив у поліцію на власну дружину, за те, що та критикувала "спецоперацію". Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на російські ЗМІ.

Критикувала "спецоперацію": у РФ чоловік заявив у поліцію на власну дружину: подробиці

Поліція. Фото з відкритих джерел

Як пише видання, мешканець села Горки-10 Одинцівського міського округу звернувся до поліції і попросив вжити заходів щодо його дружини. Все тому, що вона критикувала проведення "спецоперації" в Україні.

Російські новинні медіа пишуть, що 37-річний чоловік у своїй заяві зазначив, що його дружина має яскраво виражені антиросійські настрої, пов'язані із проведенням в Україні "спеціальної військової операції". Він додав, що своїми міркуваннями дружина забиває голову його синові та налаштовує його проти чинного уряду.

За цим фактом російські поліцейські ініціювали перевірку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що як Путін готує жителів півдня до "референдуму": ексклюзивні фото. На півдні України окупанти вже почали готувати українців до так званого "референдуму" у вересні. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що Кулеба назвав кінцевий пункт на переговорах України та Росії. Мета України – звільнення територій та відновлення повного суверенітету на півдні та сході країни. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що чим для Лукашенка закінчиться вступ у війну – чому він панічно боїться рішення Путіна. Лукашенко й надалі готовий допомагати Путіну, аби не вводити свою армію в Україну. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що не склав іспит – не українець: про що говорить нова ініціатива Кабміну – чому це важливо. Особам, які претендують на українське громадянство, належить скласти потрійний іспит: на знання державної мови, історії України та основ Конституції України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини