Головна Новини Світ Росія Кулеба розповів західним журналістам, куди дійде Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів західним журналістам, куди дійде Путін

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу для ЗМІ із 65 країн світу заявив, що російський диктатор Володимир Путін не зупиниться на Україні і назвав країни, які можуть стати наступними жертвами агресії

19 березня 2024, 17:50
Поділіться публікацією:

Голова МЗС Дмитро Кулеба нагадав, що ще у 2021 році Росія поширили документ зі своїми вимогами до НАТО повернутися до кордонів, які були станом на 1997 рік. Саме тому, підкреслив міністр, російський диктатор Володимир Путін не обмежуватиме свої амбіції, наприклад, лише Молдовою чи Грузією. Його плани, підкреслив Кулеба, йдуть набагато далі і він до них буде йти доти, поки його не зупинять.

Кулеба розповів західним журналістам, куди дійде Путін

Дмитро Кулеба

При цьому голова МЗС підкреслив, що Путін не визнає права багатьох держав існувати в їх міжнародно визнаних кордонах.

"Тому країни Центральної Азії також мають бути занепокоєні"
, – додав міністр закордонних справ.

За його словами, найефективнішим способом запобігти агресії Росії та не відбивати її атаки на своїх територіях, є ефективна допомога Україні. Саме вона може завдати РФ поразки.

При цьому Кулеба підкреслив, країни заходу повинні розуміти, що навіть попри дороговартість допомоги, Україна все одно платить набагато більшу ціну, адже війна йде на її території, і вона втрачає своїх людей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що голова Пентагону Ллойд Остін відзначив, що Україні дуже потрібна допомога західних союзників. За його словами, Сполучені Штати будуть підтримувати Україну у боротьбі з російським агресором. Також він додав, що США не дадуть України програти. Окрім того, Остін додав, якщо Путін зможе досягти в Україні своїх цілей, постраждає увесь світ, адже диктатори на власний розсуд будуть перекроювати кордони різних держав, відчуваючи свою безкарність. Саме тому Остін закликав західні держави не зволікати із допомогою Україні і дати їй все необхідне для перемоги над Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини