Головна Новини Світ Росія Кволий диктатор створив величезні проблеми: до чого слід готуватися росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

Кволий диктатор створив величезні проблеми: до чого слід готуватися росіянам

Путін зробив усе, щоб росіян ненавиділи і по можливості мстилися їм

15 серпня 2024, 10:01 comments2963
Поділіться публікацією:

Напавши на Україну, кремлівський диктатор Володимир Путін створив для росіян величезні проблеми, про це заявив політолог Олексій Копитько.

Кволий диктатор створив величезні проблеми: до чого слід готуватися росіянам

Володимир Путін

За його інформацією, все частіше на різних рівнях настає прозріння: незалежно від підсумків війни, росіяни опиняться під великим тиском, на них повісять усіх собак, їх ненавидітимуть, і по можливості будуть мститися.

"А оскільки це матеріал, що слабшає, то в ситуації "росіяни проти всіх" у самій Росії у росіян шансів на якийсь благополучний результат немає. За Путіна та продовжувачів його режиму – точно", — підкреслив Копитько.

За його словами, на прикладі Чечні росіяни знають, що з ними буде у всіх національних республіках РФ, дуже скоро.

Тому, вважає експерт, об'єктивно на користь росіян як народу максимально швидко вискакувати з війни та знімати проблеми з українцями, як із найбільшою та войовничою групою, яка точно мститиме.

Копитько додав, що українські війська в Курську наочно показують, що на кадирівців за бажання можна знайти управу, зробити їх жалюгідними. Відео, з яких випливає, що українські військові поводяться з російськими строковиками краще, ніж росіяни-кадирівці, вже отримали свою аудиторію і впливають.

"Також захід у Курськ підвішує питання: а чи треба вимираючим росіянам в Курську/Смоленську/Брянську/Орлі/Пскові та ін. воювати з українцями? Заради чого? Заради "Нового Херсонесу"? Заради знищеного у мотлох Донбасу, який Росія ніколи не відновить навіть близько?" – зазначає Копитько.

За його словами, на одному з відео переселенці, що скиглить, скаржаться цареві, що вони і чоловіків/синів на війну відправили, і армію підтримують, і лояльні до неможливості, а тут така напасть.

"За що? Залишився маленький крок – так, може, даремно все це робили, не треба було?... Факти доводиться, що вороги росіян — не в Україні, а в Москві. Москва воює в Україні росіянами і проти українців, і проти інтересів самих росіян", — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що голова ПВК "Паладін" уже закликав російських військових скинути Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини